Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Segona fase de les obres de millora del carrer Santa Marcel·lina
Segona fase de les obres de millora del carrer Santa Marcel·lina

Segona fase de les obres de millora del carrer Santa Marcel·lina

1 de febrer de 2024 a les 8:46

El proper 12 de febrer s'iniciaran els treballs de la segona fase de reurbanització i canvi del clavegueram del carrer de Santa Marcel·lina. L’Ajuntament organitzarà una reunió el dijous 8 de febrer per informar al veïnat.

El carrer de Santa Marcel·lina estarà en obres durant 4 mesos a partir del 12 de febrer per executar la segona fase del projecte de reubanització de la zona. Les obres serviran per reconstruir la xarxa de sanejament municipal (col·lectors i clavegueram), les xarxes d’electricitat i telefonia, fer una nova pavimentació, així com la instal·lació de nou mobiliari i arbrat.

Les obres afectaran al tram del carrer Santa Marcel·lina, entre la plaça Sant Medir i el carrer Sant Daniel, i el carrer Sant Daniel entre el carrer de Santa Marcel·lina i passatge Maria Lluïsa. Els vianants podran transitar per una de les dues voreres i es garantirà l’accés de les persones i mercaderies a les finques afectades. Mentre durin les obres no es podrà circular en vehicle pels carrers afectats i tampoc estacionar en ells.

A més, durant els treballs d’execució dels col·lectors i de pavimentació, els vehicles no podran accedir als guals privats. S’aniran habilitant els accessos a mesura que avancin les obres.

L’Ajuntament ha organitzat una trobada amb el veïnat per informar de les obres i explicar el projecte. La reunió, oberta a tota la ciutadania, tindrà lloc el dijous 8 de febrer, a les 18h a l’Institut Banús (carrer Sant Casimir, 16) i hi participarà l’alcalde, Carlos Cordón, la regidora de Planificació Urbanística, Activitats i Obres Públiques, Eulàlia Mimó, i els arquitectes del projecte.

Aquestes obres donaran continuïtat a la primera fase del projecte, executada l’any 2020.  

Galeria d'imatges