Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Sellarés es manté com president de la nova executiva local d'ERC
Sellarés es manté com president de la nova executiva local d'ERC

Sellarés es manté com president de la nova executiva local d'ERC

10 d'octubre de 2002 a les 0:00

Josep Sellarés continua com president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) després de la renovació de l'Executiva de la secció local aprovada en l'assemblea del passat dilluns, 7 d'octubre. La direcció de la formació ve marcada per una línia continuista respecte l'anterior executiva.
El nou secretari d'organització d'ERC a Cerdanyola és Daniel Mallen que en l'anterior direcció local era el representant de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC). Com tresorer es manté Jordi Massó, a l'igual que continua com responsable de política municipal Montserrat Puig, la cap de llista per les eleccions locals del mes de maig.
Si que hi ha hagut canvi a l'àrea d'imatge i comunicació en que Jordi Brilles substitueix a Jordi Gassiot que acaba de ser nomenat conseller nacional de la formació republicana.
L'executiva de la secció local d'ERC incorpora el càrrec de secretari amb Joan Sola que fins ara era el responsable d'organització.
Finalment, la direcció local de la formació republicana la completa Aleix Senys com representant de les JERC.
Sellarés destaca que la nova executiva suposa la formació ""d'un bon equip que combina una nova fornada de gent jove amb persones més experimentades"".
La pròxima activitat que organitza ERC és la celebració d'una xerrada-col.loqui sobre els papers de l'arxiu de Salamanca a l'Ateneu de Cultura amb la intervenció del diputat de la formació republicana al Parlament Carles Bonet. La xerrada-col.loqui, que es celebrarà el 15 d'octubre a les 19.30 hores, es realitza coincidint amb la commemoració del 62 aniversari de l'afusellament del President de la Generalitat Republicana Lluís Companys.