Sense contundència a Fontetes Foto Cerdanyola FC.

Sense contundència a Fontetes

13 de febrer de 2023 a les 9:02

El Cerdanyola FC cau a casa amb la Unión Adarve (1-3) en un duel on els verds no es van trobar còmodes en cap moment. El conjunt dirigit per Oliver Ballabriga trenca la ratxa de quatre jornada sense perdre i continua en zona de descens.

Al Cerdanyola li va costar molt entrar al partit i el plantejament dels visitants va estar perfecte neutralitzant molt bé els contracops dels locals. Dani Segovia, va marcar el primer amb un bon xut des de la frontal, i a la segona meitat Fernando Harta va fer el 0-2. Noel Carbonell va retallar distàncies, però els madrilenys van sentenciar amb el tercer d'Albur instants després per acabar el partit sense patir.

El Cerdanyola es presentava a Fontetes amb l'opció de sortir del descens si guanyava a la Union Adarve, però els visitants van començar molt més endollats. Els vallesans no generaven perill en atac i cada pilota que rondava l'àrea local, feia trontollar el mur verd. Dani Segovia va obrir la llauna al minut 25 amb una potent definició des de la frontal al pal esquerre de Jagoba, que no va poder fer res per evitar el gol. Sense gaires accions més a destacar, els vint i dos protagonistes marxaven als vestidors.

A la represa, els visitants continuaven atacant amb insistència. Va ser Harta, amb una gran desmarcada, qui va definir sol davant del porter cerdanyolenc per fer el 0-2 al minut 67. Noel va donar esperances al seu equip amb una gran rematada de cap, després d'una passada de Nico Kata de xilena. A manca de nou minuts pel final, el Cerdanyola es posava a un gol de diferencia. Poc van durar les alegries a Fontetes. Albur, també sortint de la banqueta, va aprofitar una gran assistència de Borja Paris a l'àrea petita després d'una despistada defensiva dels vallesans.

El Cerdanyola ocupa la quinzena posició amb 22 punts, a quatre de la salvació. La setmana vinent, viatgen a un camp complicat com és el de l'Atlético de Madrid 'B' al Cerro del Espino.

Cerdanyola FC (1): Jagoba, Bruno Lorente, Manu Castillo (Noel, 75’), Marc Vicente, Bruno Perone, Lucas Pariente, Adam (Ronald, 46’), Nico Kata, Max (C), Gorriti (Padillo, 57’) i Dani Ruiz (Juanan, 57’). Entrenador: Oliver Ballabriga.

AD Unión Adarve (3): Guille Pérez, Dani Cuevas (Albur, 66’), Álvaro, Juanma, Miñambres (C) (Borja Paris, 79’), Pablo Rojo, Dani (Harta, 46’), Lagreca (Juanca Pineda, 57’), Calleja, Carbonell (Meseguer, 66’) i Dani Segovia.  Entrenador: Manu González

Targetes: Per part del Cerdanyola han vist targeta groga: Gorriti (17’), Max (35’) i Marc Vicente (38’). Els visitants que han sigut amonestats són: Carbonell (21’), Álvaro (35’) i el porter suplent Pablo Lombo (62’).

Gols: 0-1 Dani Segovia (25’), 0-2 Harta (67’), 1-2 Noel (81’) i 1-3 Albur (87’).