Sense opcions contra el Lleida

23 d'octubre de 2022 a les 12:41

El CBF Cerdanyola continua sense poder guanyar i després de caure per 52-72 contra el CB Lleida són ja tres jornades seguides perdent.

El CBF Cerdanyola continua sense poder guanyar i després de caure per 52-72 contra el CB Lleida són ja tres jornades seguides perdent. La baixa de Carla Pérez a última hora va condicionar molt a l’equip, que no va ser capaç de plantar cara a un rival molt superior en tot moment.

Després de dues derrotes consecutives, el CBF Cerdanyola buscava retrobar-se amb la victòria en el partit que l’enfrontava al CB Lleida, equip que la setmana passada va vèncer al líder (Unilever Viladecans) i que en els últims tres enfrontaments entre tots dos conjunts van caure del bàndol lleidatà. Per aquesta raó, Guiera presentava un ambient de gala per animar a les seves.

El partit va començar amb bones noticies per les locals, ja que en la primera jugada Laura Soria va anotar un triple per avançar al seu equip. Però això acabaria sent un miratge, ja que a partir de llavors les d’Albert Puig van augmentar el ritme de joc i van sorprendre a les verdes amb un parcial de 0-15 on van ser determinants jugadores com Pilar Comella o Cristina Peña, que entre totes dues van ser un malson pel Cerdanyola. Amb les vallesanes en estat de xoc, les del Segrià no van baixar el ritme i es van plantar al final del primer quart amb el marcador de 6-24.

Al segon quart, l’eficiència anotadora de les verdes va millorar, però les rivals continuaven en estat de gràcia i amb bon encert desde la linia de tres, on va destacar Cristina Peña amb dos seguits per situar al seu equip 20 punts per sobre a l’equador del segon quart (13-33). La sangria de punts no va parar i es va arribar al descans amb el resultat de 19-41.

A la represa, les lleidatanes van assolir la màxima diferència del partit, col·locant-se 31 punts per sobre al minut 6 del tercer quart (22-53), on va destacar Abril Rexach amb dos triples i múltiples assistències per les seves companyes. En aquest periode, el problema per les verdes era el poc encert en el tir interior i les pèrdues de pilota constants en moments delicats. Amb tot això, es va arribar a l’últim quart amb el marcador de 30-59.

Al tram final del partit va ser de tràmit, on el Lleida va aprofitar per donar descans a jugadores com Pilar Comella o Cristina Peña, les màximes anotadores del partit, i va ser en aquest moment que les verdes van començar a sentir-se còmodes sobre la pista i més encertades desde la linia de tres, sobretot Ruth Allison, que en va fer tres de seguits. Però ja era massa tard i les de Pili Bilbao no van poder evitar encaixar una nova derrota per 52-72 en un partit on es van veure superades per unes rivals clarament superiors.

Amb aquest resultat, el CBF Cerdanyola es situa en la dotzena posició amb 1 victòria i 3 derrotes. La propera setmana viatjaran a Saragossa per enfrontar-se a El Olivar, equip que encara no ha guanyat en aquest inici de lliga. Serà dissabte a dos quarts de set de la tarda.