Sense pólvora i amb errors CD Atlético Paso (Facebook Club Deportivo Atlético Paso)

Sense pólvora i amb errors

6 de març de 2023 a les 13:12

El Cerdanyola cau amb la Gimnàstica Segoviana (3-0) en un partit on els verds no han estat sòlids defensivament i els segovians ho han castigat

El Cerdanyola FC viatjava a un dels camps més complicats de la lliga. Des de l'inici, l'equip no va saber respondre els dos gols inicials de la primera meitat i tampoc va poder fer res per capgirar el marcador en una segona part sense història i que finalitzaria amb el 3-0 definitiu.

Els deixebles d'Oliver Ballabriga van sortir amb una pressió alta per complicar la vida a la Gimnàstica Segoviana, però quan encara s'estaven acomodant al duel, els locals van fer el primer gol. El lateral esquerre Rubén Yubero va aconseguir rematar entre les torres verdes desprès d'una centrada llunyana de Juan De la Mata que va permetre als castellans obrir la llauna al quart d'hora de joc. El partit es complicava encara més quan el mitja punta Fernando Llorente batia al porter visitant Jagoba Zárraga al minut 30, després d'una bona jugada coral de la Segoviana.

L'entrenador cerdanyolenc va fer canvis al descans per intentar trobar una solució, però ni l'entrada d'Adam Cherradi ni de Boris Garrós va trobar l'efecte desitjat. Només calia esperar. La sentència va arribar al minut 76: una altra jugada mal defensada per part del Cerdanyola va originar el gol de Dani Plomer que marcava en una jugada de córner al primer pal.

El conjunt del Vallès és quinzé amb 25 punts i es queda a cinc punts de la permanència pendent d'un calendari a partir d'ara on s'enfrontarà amb tots els rivals directes; per tant, s'ha de mirar cap a endavant per afrontar les jornades següents que poden ser decisives per assolir l'objectiu de la salvació.

Fitxa del partit:

Gimnàstica Segoviana: Carmona, Borao (Dani Plomer, 73’), Javi Marcos, David López (Astray, 51’), Rubén, Manu (C), Javi Borrego (Hugo Marcos, 73’), Llorente, De la Mata, Arranz (Ivo, 59’) i Gómez.

Entrenador: Ramsés Gil.

Cerdanyola FC: Jagoba, Marc, Noel (C), Manu Castillo, Bruno Lorente (Lucas Pariente, 63’), Ronald, Nico Kata, Juanan (Gonpi, 63’), Gorriti, Padillo (Nils Puchades, 74’) i Dani Ruiz.

Entrenador: Oliver Ballabriga.

Targetes: Han vist groga per part dels locals Rubén (22’) i Carmonas (79’). Els visitants amonestats han sigut Padillo (52’) i Manu Castillo (65’).

Gols: 1-0 Rubén (15’), 2-0 Llorente (30’) i 3-0 Dani Plomer (76’).