Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Servei de bus urbà per Tots Sants i operació especial de trànsit
Servei de bus urbà per Tots Sants i operació especial de trànsit

Servei de bus urbà per Tots Sants i operació especial de trànsit

31 d'octubre de 2002 a les 0:00

L’Ajuntament informa dels canvis al servei de bus urbà coincidint amb la Diada de Tots Sants. Així, demà el bus urbà entre Montflorit i Canaletes tindrà la mateixa freqüència que els dissabtes. Les sortides de Can Coll (Montflorit) seran a les 8h i cada hora fins a les 22h. Les sortides des de Canaletes s’efectuaran a les 8h30 i cada hora fins a les 22h30.
La parada més pròxima al Cementiri Municipal és la del carrer dels Boters al Parc Tecnològic del Vallès (final del carrer de Sant Ramon) que es troba a 200 metres del recinte.
Per la seva banda, el Servei Català de Trànsit preveu molta intensitat circulatòria amb problemes puntuals durant la jornada de demà en les carreteres d'accés als cementiris com ara la N-150, la C17 i la C58, a Cerdanyola, per anar al cementiri de Collserola.

El Servei Català de Trànsit posa en marxa aquest cap de setmana un dispositiu especial davant la previsió d'un nombre important de desplaçaments durant aquests dies que molts aprofitaran per fer pont ja que es preveu que uns 350.000 vehicles abandonin Barcelona i la seva àrea. Les autoritats esperen un retorn especialment conflictiu diumenge entre les 17 i les 21 hores.

Les vies que es preveuen més conflictives són la NII de Santa Maria del Camí a Cervera, la C16 de Berga a Sallent, la C17 a Sant Quirze, la N145 entre la Seu d'Urgell i Andorra i la C14 a Ponts, pel que fa a les destinacions a l'interior, i a tot el recorregut de l'A7, el tram entre Vendrell i Tarragona de la N340 i l'accés a les platges a les Autopistes del Maresme i el Garraf i l'Autovia de Castelldefels, pel que fa a les destinacions costaneres.