Set curts participaran a la VI Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola 'La vida és curta'
15 de maig de 2018 a les 9:16El Museu d'Art de Cerdanyola acull la nit del dissabte 19 de maig, a les 22 hores, en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus, la VI Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola 'La vida és curta'.
L'organització de la VI Mostra de Curtmetratges La vida és curta ha seleccionat 7 curts entre tots els presentats per a ser projectats durant la celebració de la mostra, que té com a objectiu oferir al públic el treball de creació audiovisual amateur que es fa a la ciutat i potenciar els creadors locals donant a conèixer la seva obra. Enguany, cal destacar l'àmplia franja d'edat dels directors. El més jove, Pedro Villarejo, encara és menor d'edat, i el curt Amanece que poco no es ha estat realitzat pel Taller Cinema Cerdanyola, formar per gent gran.
Els curts que es projectaran a la VI Mostra de Curtmetratges són:
Guanyar-se les garrofes (2016) dirigit per Joana Roda, Bernat Daviu i Marc Roca. El curt recrea un imaginari avantguardista que gira al voltant de la garrofa, un fruit que al llarg de la història s'ha utilitzat principalment per alimentar el bestiar, encara que en èpoques de fam hagi alimentat també persones i, en temps de contraban, s'hagi fet servir per adulterar el cacau.
Cintas negras (2018) dirigit per Roger Milian. La dècada dels 60 a Espanya va ser una època de coneixement i obertura al món. La modernitat d'Europa va comportar autèntics episodis foscos que l'Església Catòlica va documentar amb una sèrie de pel·lícules, popularment conegudes com Cintas negras.
Redder (2018) i La llamada (2018) dirigits per Pedro Villarejo. Es tracta de dos curts sorprenents que barregen acció, comèdia i suspens
Amance que poco no es (2017) dirigit per Fernando Endrino i produït pel grup de gent gran Taller Cinema Cerdanyola. Un bar, un lloc d'encontres, alguns d'inesperats i sorprenents.
Populeitor (2017) de Joan Ramon Viñas. Ni masclisme, ni feminisme, ¡Populisme!
Els dubtes i reflexions d'Eva (The doubts and reflexions of Eve) (2017) dirigit per Eva Campos. A partir de la peça escènica amb el mateix nom, aquest curt mostra la bellesa juntament amb el caos del món a través de la figura mitològica de l'Eva.
Ensayo (2016) de Pedro Celma. La posada en pràctica d'una acció o activitat per a poder perfeccionar la seva execució.
Els directors i directores dels treballs faran una breu introducció prèvia al passi i al final es farà un debat obert amb les persones assistents.