Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Sidonie i Doctor Blues obriran demà els concerts dels bars al Festival de Blues
Sidonie i Doctor Blues obriran demà els concerts dels bars al Festival de Blues

Sidonie i Doctor Blues obriran demà els concerts dels bars al Festival de Blues

2 d'octubre de 2002 a les 0:00

Les actuacions de Sidonie, a la sala Acme, i de Doctor Blues, a El Último Tren, obriran demà les actuacions als bars del Festival Internacional Blues de Cerdanyola, que s’inaugurarà oficialment divendres amb les actuacions de Lolo Ortega. John Primer i Jerry Portnoy al teatre de l’Ateneu.
Sidonie presentarà el seu pop electrònic a la sala Acme a partir de les 22.30 hores. La banda, formada per Marc Ros, Jesús Senra i Axel Pi, és una de les habituals del cicruti de festivals espanyol, però també de caràcter internacional, des de la seva p`resentació al BAM de Barcelona de 1997. Amb dos CD editats, Dragonfly (2.000) i Sidonie (2001), la banda catalana combina música electrònica, amb tocs hindús, pop, rock i psicodèlia.
Per la seva banda, Doctor Blues, que actuarà a El Último Tren a partir de les 23.30 hores, és una banda del País Basc d’aquelles que s’han fet a la carretera, tocant als més diversos escenaris, formada pels veterans Mikel Monasterio, guitarra i veu, David Bassman, al baix, i Dani Drumer, a la bateria.
Monasterio s’autoqualifica de guitarrista autodidacta amb un estil que fusiona “l’elegància d’Eric Clapton, l’agressivitat de Freddie King, i la forá de Jimi Hendrix i Stevie Ray Vaughan.