Situació límit (29-40)

31 de gener de 2022 a les 18:08

L'Handbol Cerdanyola masculí va perdre a casa contra el Banyoles B en un mal partit dels d'Edu Gómez. Els verds segueixen a la cua de la classificació i les opcions de mantenir la categoria cada vegada són més complicades.

Després de l'ajornament dels 2 primers partits de l'any contra el Sarrià de Ter i el Martorell, el Club Handbol Cerdanyola tornava a la competició i ho feia en un partit vital contra el filial del Banyoles, en el duel corresponent a la jornada 14 de Primera Catalana. El partit començava amb els locals incòmodes a la pista, ja que la defensa no podia aturar els llançaments exteriors de les primeres línies del conjunt banyolí. Això, sumat a la falta d'encert a l'atac, va fer que en un primer moment ja l'equip visitant aconseguís un avantatge, la qual, al final de la primera part va ascendir fins als 10 gols de diferència (12-22).

A la represa, tocava refer-se i així ho va fer el Cerdanyola, impulsat per les grades de Guiera però més amb cor que amb cap. La nota positiva del partit va ser el debut de dos juvenils al primer equip que enlluernen el futur. D'aquesta manera, la segona va sí que era més igualada amb el Cerdanyola atacant millor, tanmateix, els del Pla de l'Estany continuaven trobant forats a la porteria verda. Els d'Edu Gómez van intentar reduir la diferència, tanmateix el Banyoles va fer un partit molt complet en el que va saber jugar molt bé la seva avantatge obtinguda a la primera part. Finalment el partit va acabar amb els visitants aconseguint una clara victòria per 11 gols de diferència.

D'aquesta manera, el Cerdanyola obre el 2022 de la pitjor manera contra un rival directe per la permanència. El Sènior Masculí té temps per millorar la situació, però ja es troba en una situació d'emergència. La resta de partits de la segona volta seran autèntiques finals on l'equip ja no té marge d'error. El pròxim partit serà el dissabte vinent a la pista de l'Handbol Joventut Mataró B.