Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Sònia s'enfronta a la tercera nominació a Operación Triunfo amb resignació
Sònia s'enfronta a la tercera nominació a Operación Triunfo  amb resignació

Sònia s'enfronta a la tercera nominació a Operación Triunfo amb resignació

5 de novembre de 2003 a les 0:00

Sònia Poblet, la cantant cerdanyolenca que participa a la tercera edició d'Operación Triunfo (OT), després de superar l'eliminatòria de dilluns torna a viure per tercera vegada una semana estant nominada i afronta la gala del pròxim dilluns amb ressignació. Mentrestant des del grup de suport a la cantant es fa un primer balanç agredolç de la darrera gal -que es va viure amb  en visió conjunta al teatre de l’Ateneu en pantalla gegant i connexions en directe des del programa televisiu-, tot lamentant que el mecanisme del concurs ajudi més als participants de poblacions petites que s'aboquen més en el suport als seus concursants. La visió conjunta a l'Ateneu es va fer sota la presidència d'una pancarta amb un lema de suport de la ciutat al món de la música: Cerdanyola, ciutat amiga de la música.

Sònia continua en zona de perill i per tant necessita que hi hagi trucades per evitar  abandonar el programa. El sistema és el ja conegut de rucades al telèfon 905 44 51 06 i missatges SMS al 5005 amb el text SALVAR (espai) SONIA. En aquesta ocasió serà Israel el company que passi amb la cerdanyolenca el mal tràngol de la nominació després que Sònia superés les eliminatòries amb IsabelMiriam.

La nit de dilluns a l'Ateneu es va viure amb molta intensitat i amb un ple suport a Sònia d'una important quantitat de públic -veïns del barri Banús on encara resideix la seva família, excompanys de Sònia a l'IES Forat del Vent i joves, sobretot molts joves i nens- que van voler acompanyar la cerdanyolenca en la seva interpretació de La Mentira. El jurat del concurs va valorar l’adaptació de la cerdanyolenca a una cançó poc rítmica, però no prou com per salvar-la de la nominació.

En la pròxima gala Sònia interpretarà la canço d'Alaska A quién le importa, mentre que Israel cantarà Show must go on de Queen.