Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

Sortida a la Fira d'Abril per a la gent gran

Sortida a la Fira d'Abril per a la gent gran

21 d'abril de 2023 a les 6:55

La visita està oberta a persones residents a Cerdanyola del Vallès de 60 o més anys i per a participar a la visita cal fer la inscripció prèvia

Com ja es va fer en anys anteriors, l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès organitzarà una visita a la Fira d'Abril de Catalunya per a 100 persones el proper dimarts 25 d’abril de 2023.

La visita de la gent gran a la Fira d’Abril, que es celebra al Recinte Firal del Fòrum de Barcelona del 21 d'abril a l'1 de maig, té un doble objectiu: reconèixer i homenatjar a les persones grans del municipi i promoure espais de trobada, i per altra banda, celebrar i promoure una festivitat cultural molt vinculada a la historia i població de Cerdanyola.  

La programació inclou la visita al recinte ferial, a partir de les 19 h, i sopar a la Caseta de la FECAC. 

Igual que a les darreres edicions, aquesta activitat està oberta al conjunt de la ciutadania gran, qualsevol persona resident a Cerdanyola de 60 anys o més anys pot participar a la sortida. És una activitat gratuïta per la qual cosa és necessària la inscripció prèvia que es podrà fer a partir del 24 d'abril a les oficines de l’Àrea Social (av. Espanya, 6C) en horari de 9 a 14 hores.

L’assignació de places es farà per rigorós ordre d’inscripció fins a omplir la totalitat de les vacants. Les persones que es quedin sense una plaça passaran a una llista d’espera. En el cas que hi hagi alguna baixa, es trucarà per estricte ordre de llista.