Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Sumar En Comú Podem valora positivament els resultats del 23J
Sumar En Comú Podem valora positivament els resultats del 23J

Sumar En Comú Podem valora positivament els resultats del 23J

24 de juliol de 2023 a les 7:10

Sumar En Comú Podem a Cerdanyola fa una valoració positiva del resultat de les Eleccions Generals del 23J per considerar que avalen les polítiques progressistes dutes a terme per Yolanda Díaz i per haver frenat l’avanç de la ultradreta.

El portaveu de Sumar En Comú Podem a Cerdanyola, Santi Cayuela, remarcava el fet de ser la segona força més votada a Cerdanyola i a Catalunya, “mentre que a la resta de l’Estat la suma de l’esquerra supera al tàndem PP – VOX”, entenent que “la ciutadania continua apostant per polítiques progressistes per millorar i avançar en drets de les persones”. Uns resultats, afegeix Cayuela, que “han de fer de Yolanda Díaz una peça clau al futur govern de l’Estat”.

El portaveu del Grup Municipal d’En Comú Podem, Pedro Arco, també remarca el fet de que PP i VOX no sumen per governar, “en una excepció ibèrica davant altres països europeus que demostra que quan es posen en valor el principis democràtics que qüestiona la ultradreta, la gent comuna respon per parar els peus a la regressió en drets”.

Des de Sumar En Comú Podem celebren l’àmplia majoria obtinguda pel PSC a Cerdanyola i Catalunya i pensen que “ara s’obren dos escenaris, o govern progressista o repetició d’eleccions”, confiant en la victòria del diàleg per posar les agendes de progrés social al centra del debat.