Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • 'Taques', una exposició en la que conflueixen retratat i retratista

'Taques', una exposició en la que conflueixen retratat i retratista

10 de novembre de 2023 a les 12:41

Durant el mes de novembre es pot visitar a la sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central l'exposició 'Taques', obra conjunta dels usuaris de la Residència Sant Medir i l'artista Jorge Legrá.

L’exposició Taques, resultat del treball conjunt entre usuaris de la Residència Sant Medir de la Fundació Catalònia i l’artista i professor de dibuix Jorge Legrá, s’ha instal·lat a la sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central de Cerdanyola i es pot visitar fins el proper 28 de novembre. 

Es tracta d’un conjunt de retrats que ja porta mesos viatjant per diferents municipis de la comarca i que arriba ara a Cerdanyola amb la intenció de mostrar com a partir d’una taca, d’una línia, d’uns colors, poden sorgir, segons Legrá, “aquests éssers màgics amb la seva diversitat, però vius en aquest món nostre”.

Cadascuna de les obres que es poden gaudir a l’exposició, una cinquantena, han seguit un procés de creació molt similar però amb resultats molt diferents. L’usuari, en primer lloc, fa un dibuix, un esbós o una taca de colors i, a continuació, l’artista Jorge Legrá pinta la seva figura creant un vincle molt especial entre retratat i retratista. 

L’exposició ha estat inaugurada aquesta setmana pel propi artista Jorge Legrá, acompanyat pel director general de Catalònia Fundació, Joaquim Serrahima, usuaris del centre i la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez, i es pot visitar durant aquest mes de novembre. 

Galeria d'imatges