Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

Tastar plats de la gastronomia local a ritme de blues

Tastar plats de la gastronomia local a ritme de blues

27 de setembre de 2023 a les 11:56

El sector de la restauració a Cerdanyola ultima els darrers detalls per poder celebrar el proper cap de setmana una nova edició del Tast de Cuina que compartirà escenari amb el Festival Internacional Blues de Cerdanyola.

17 restauradors participaran en la cinquena edició del Tast de Cuina que es realitza entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre. El tast dels plats es podrà fer divendres i dissabte al vespre, entre les 20h i les 23h, i el diumenge d’11h i a 15.30h i de 17h a 20h. Els plats seran de 3, 4 i 5 euros. 

Gastronomia, música i activitats familiars es donaran cita a la plaça de l’Abat Oliba en un acte que ja s’ha convertit en un dels millors aparadors del sector. 

El Tast presenta algunes novetats. Una de les més importants serà el tall al trànsit del tram del passeig de Cordelles paral·lel a la plaça. Però a més, aquest any els tiquets seran substituïts per monedes de fusta amb l’objectiu d’agilitzar possibles cues i s’incrementaran a tres les guixetes de venda. Finalment, per primera vegada, l’organització convida a un establiment que ofereix una cuina diferent a la mediterrània, en aquest cas la mexicana.

El president de la Junta Poblacional de Cerdanyola del Gremi d’Hostaleria, Antonio Castro, i la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, destaquen l’esforç que es realitza, sobretot per part dels restauradors, per dur a terme una proposta com aquesta en la que esperen la visita de fins a 20 mil persones durant els tres dies. 

Antonio Castro explica que, a més de la cuina tradicional, alguns restauradors aprofitaran per fer propostes més avantguardistes i innovadores. A més, al marge de la cuina mediterrània, es podran degustar altres plats de cuines ben diferents com és la mexicana. 

La regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, posa de relleu el valor afegit que suposa per al tast de cuina la coincidència amb el festival de blues i l’organització d’activitats paral·leles com els tallers familiars.

Divendres, a més de la degustació gastronòmica, actuarà a les 21h Montana Stomp. Dissabte, a la mateixa hora, la música la posarà The Otis Redding Show i diumenge Swing Airlines amenitzarà el vermut a les 12h i Chino Swingslide Trio el berenar a les 18h. Diumenge també s’ha previst un taller familiar de xocolata que es farà en horari de matí i tarda. 

Galeria d'imatges