Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Telesincro triplica la producció des de la seva compra pel Grup Ingenico
Telesincro triplica la producció des de la seva compra pel Grup Ingenico

Telesincro triplica la producció des de la seva compra pel Grup Ingenico

11 de juliol de 2002 a les 0:00

El director general d'Ingenico-Telesincro, Mario Guerrero, afirma que la compra de l'empresa del Parc Tecnològic del Vallès (PTV) per part de la multinacional francesa Ingenico ha permès triplicar la producció, doblar el número de treballadors i augmentar un 85 percent les exportacions dels productes realitzats per Telesincro.
Guerrero realitzava aquestes declaracions ahir durant l'acte de lliurament simbòlic del terminal de pagament número 2 milions elaborat al centre del PTV al director general del grup Ingenico, Gerard Compain.
La multinacional és la líder mundial en la venda de terminals de pagament a més de 70 països i la tercera part es realitza a Telesincro, a Cerdanyola, amb una plantilla de 400 persones de les que el 30 percent són residents a la nostra ciutat. El centre del PTV compta amb un important centre de Recerca + Desenvolupament (R+D) en el que treballen 54 persones.
Els terminals de pagament EFT/POS es dediquen principalment a transaccions financeres -com dèbit i crèdit-, pagaments mitjançant moneder electrònic, targetes intel.ligents i de prepagament i altres tipus d'objectius com fidelització i control d'accés.