Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Tercera Matinal per l’Educació Feminista per passar un bon matí conreant la llav...
Tercera Matinal per l’Educació Feminista per passar un bon matí conreant la llavor de la igualtat Un moment de La Bruixa d'Oz (Foto Cia. Mitja i Mitjoneta)

Tercera Matinal per l’Educació Feminista per passar un bon matí conreant la llavor de la igualtat

27 de maig de 2024 a les 10:26

Cerdanyola per una Educació Feminista organitza una nova matinal, aquest dissabte 1 de juny, amb un ampli programa d’iniciatives coeducatives amb tallers, contacontes o teatre i l’objectiu d’avançar cap a un model inclusiu on no hi hagi cabuda a la discriminació per raó de gènere i que s’allunyi de les conseqüències d’una educació sexista.

La III Matinal Coeducativa, que es celebrarà a la plaça de Jaume Grau, s’obrirà a les 10 hores amb un taller de galetes reivindicatives al que seguirà un altre de bodypainting a càrrec de Viu Somriu amb l’objectiu de descobrir, mitjançant la pintura i la creativitat, aquelles parts del nostre cos que ens connecten amb el benestar i la tranquil·litat.. La pallassa Trafalgar explicarà el conte Rosa de Caramel cap a les 10.30 hores i mitja hora més tard serà el moment de respondre, a través de diferents tallers, a preguntes com Quina motxilla portes? Ho podem ser tot? O Canviem el conte? De forma paral·lela es farà biodansa amb Begoña González i l’assemblea d’infants i joves amb diferents tallers on participa també l’Agrupament Pau Casals.

Finalment arribarà el moment del teatre, amb el taller de teatre social amb Para y Por Mujeres i la representació de La Bruixa d’Oz a càrrec de la companyia Mitja i Mitjoneta, una revisió del clàssic on la Dorita es trobarà dins del país d'Oz; un territori governat per bruixes on no existeixen els diners i on tots els éssers són tractats per igual. Per tornar a casa haurà de cercar a la Bruixa d'Oz tot seguint un camí de mitjons que la portaran fins a ella.