Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Toca guanyar al Terrassa Cerdanyola FC - Hércules CF (Cerdanyola Futbol Club)

Toca guanyar al Terrassa

8 de març de 2024 a les 13:16

El Cerdanyola FC rebrà al Terrassa FC a Les Fontetes el diumenge 10 de març (17h) en la jornada 26 de la Segona Federació Grup 3. L’equip dirigit per Oliver Ballabriga ve de guanyar en la darrera jornada al camp del CF La Nucía.

La propera jornada de la Segona Federació ens depara un Cerdanyola contra Terrassa. Els verds esperen poder seguir sumant de tres en tres davant el conjunt egarenc, que arriba en un bon moment de forma. 

 

Actualment, el Cerdanyola és quinzè a la lliga amb 26 punts en 25 jornades disputades. Per la seva banda, el Terrassa és vuitè classificat, a tan sols 7 punts dels cerdanyolencs. 

 

El partit de l’anada va finalitzar en taules entre tots dos equips i repartiment de punts a l'Estadi Olímpic (1-1). El Cerdanyola vol continuar amb la bona dinàmica dels últims partits i seguir sumant punts que l'apropin a l'objectiu. Per això, és vital guanyar el Terrassa, uns egarencs que arriben sent un dels millors equips de la segona volta.

 

L’enfrontament entre Cerdanyola i Terrassa es disputarà el proper diumenge 10 de març a les 17h al Municipal Les Fontetes. El duel, corresponent a la jornada 26 de la Segona Federació Grup 3, es podrà seguir en directe per Cerdanyola Ràdio (105.3 FM).