Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Toca tombar l’Hércules a Fontetes

Toca tombar l’Hércules a Fontetes

23 de febrer de 2024 a les 12:33

El Cerdanyola CF rep la visita de l’Hércules Club de Futbol, que arriba a les Fontetes per afrontar la jornada 23 de Segona Federació Grup 3. Partit més que difícil per un Cerdanyola que necessita sortir com sigui de les posicions del descens.

S'esgoten mica en mica els partits del grup 3 de la segona federació i el Cerdanyola cada vegada ho té més complicat. Aquest cap de setmana rep l'Hércules a Fontetes, un dels pitjors rivals de la lliga, tot i que arriba en un moment delicat. Aquesta darrera setmana han canviat el segon entrenador després de caure el Rico Pérez (2-3) davant la Penya Independent, i ara mateix són quarts amb 42 punts.

 

Davant estarà un Cerdanyola molt necessitat de punts, els vallesans tan sols han sumat un punt dels últims 12 i estan obligats a guanyar per retallar els 7 punts de diferència amb la zona de permanència. 

 

El duel entre Cerdanyola FC i Hércules es disputarà el diumenge 24 de febrer a les cinc de la tarda al Municipal de Les Fontetes. El partit, corresponent a la jornada 24 de la Segona Federació Grup 3, es podrà seguir en directe a Cerdanyola Ràdio (105.3 FM).