Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Tornen els programes de l'Institut Jaume Mimó a Cerdanyola Ràdio
Tornen els programes de l'Institut Jaume Mimó a Cerdanyola Ràdio

Tornen els programes de l'Institut Jaume Mimó a Cerdanyola Ràdio

5 de desembre de 2023 a les 13:56

L'Institut Jaume Mimó i Cerdanyola Ràdio (105.3FM) continuen col·laborant en el nou curs acadèmic 2023-2024 amb nous programes a la ràdio que els alumnes de 2n d’ESO preparen des de les assignatures d’història i música.

Audios

5-12-2023 Programa Institut Jaume Mimó

L'alumnat de 2n d'ESO de l'Institut Jaume Mimó han participat, una vegada més, a la programació de Cerdanyola Ràdio. Els joves preparen un programa radiofònic dues matèries del curs, història i música. A història defineixen els personatges dels que volen parlar que, tot i no ser reals, han de ser versemblants i preparen el que volen explicar sobre ells. Treballen els textos i els guions. A música els alumnes enregistren les històries amb efectes sonors i músiques. I finalment, els alumnes acudeixen a la ràdio on poden enregistrar els seus programes. Finalment, aquests treballs s’emeten a través del 105.3 FM, el dial de Cerdanyola Ràdio.

Aquesta col·laboració es ve realitzant des d'abans de la pandèmia, tot i que el seu format ha anat canviant degut a la incidència del Covid en els darrers anys. 

En aquesta ocasió, els alumnes de 2n del Grup 21 de l’institut Jaume Mimó han preparat el següent programa:

L'alumnat participant ha estat: Martí Aragón, Hugo Díaz, Gerard Corral, Aleix Morte, Èric Sánchez, Mar López, Iris Arnal, Nora Delgado, Paula Rubiales, Martina Herrera, Carla Fontebona, Marc Hidalgo, Néstor Martínez, Marcel Martín, Carlos Rodríguez, Candela Ramírez, Abel Pizarro, Neus Lamolla, Sara Robles, Bruno Gázquez, Marc González, Elena Gómez i Martín Lanzas.

Galeria d'imatges