Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Tot en joc en l’última jornada de l‘Obert Vila de Cerdanyola
Tot en joc en l’última jornada de l‘Obert Vila de Cerdanyola Obert Vila de Cerdanyola (Club d'Escacs Cerdanyola)

Tot en joc en l’última jornada de l‘Obert Vila de Cerdanyola

30 de novembre de 2023 a les 14:16

El pròxim dissabte 2 de desembre es disputarà l'última ronda amb moltes coses per decidir en els tres grups que participen en el torneig. A falta d'una jornada, Albert Castillo (del Via Olímpica) es convertia en el guanyador del Grup A.

Aquest cap de setmana el torneig Obert Vila de Cerdanyola arriba al seu final. Encara amb diverses posicions per decidir, el Grup A és de moment l'únic que ja compta amb un guanyador. És el cas de l'Albert Castillo, del Via Olímpica barceloní. A falta d'una jornada per finalitzar, el jugador es proclamava campió del Grup A. Per altra banda, Francesc Nieto (Cerdanyola), Arturo Vidarte (Platja d'Aro) i Enric Juncosa (Peona i Peó), tots ells amb 5 punts, lluitaran entre la segona i la cinquena plaça del grup A.

Pel que fa al Grup B, Nikolay Bejar (Sabadell) és el líder amb 6 punts. Però la victòria de Leonardo Guzman (Cerdanyola) en la setena jornada fa que el grup estigui molt igualat. L'enfrontament en l'última jornada entre Bejar i Guzmán, qui acumula 5,5 punts, decidirà el campió final en aquest grup.

En la categoria Espinets va haver-hi victòria al primer tauler de Cristian Guzmán (Cerdanyola) contra Ramon Garriga (Bergada). Aquest triomf fa que el jugador cerdanyolenc se situï líder en solitari amb 5 punts en cinc partides. El segueixen el mateix Ramon Garriga amb 4 punts, Laura Tornay i Max Anguita, aquests dos últims amb 3,5 punts.

El diumenge 3 de desembre, de 10h a 13h del matí, es farà la cloenda de la 39a edició de l'Obert Vila de Cerdanyola amb un torneig de partides ràpides i la corresponent entrega de premis final.