Tres punts i fase d’ascens Palautordera CF - Cerdanyola FC (Web oficial Cerdanyola FC)

Tres punts i fase d’ascens

5 de febrer de 2023 a les 11:26

El Cerdanyola FC es classifica per la fase d'ascens després de vèncer a domicili contra Palautordera CF (2-3). Les de Raul Raposo tanquen la fase regular de Preferent Femenina amb 33 punts i ocupen la tercera plaça a l'espera del partit del Girona al camp del Pontenc.

El Cerdanyola visitava el Municipal Font Martina amb l'obligació de guanyar al Palautordera si volien assegurar-se jugar la fase d'ascens. El Porqueres havia guanyat prèviament al Santa Sussana per 3-0, per tant, les de Raul Raposo eren conscients que amb la victòria, certificaven, com a mínim la quarta plaça, i que amb un empat haurien d'esperar que el Girona perdés demà. Una victòria molt costosa i patida, però que va acabar d ela millor manera possible.

El partit va començar amb una declaració d'intencions del que acabaria sent. Adriana Quer va aprofitar una centrada lateral per posar el 0-1 al marcador al minut tres de joc. El Palautordera estava patint, i el domini de la pilota era per les verdes. Meritxell Clupés, una de les davanteres més perilloses de la lliga, va empatar el duel en una jugada en la qual ella sola s'havia generat l'espai dins l'àrea batint amb un autèntic golàs a Eileen. De nou Adriana Quer va posar per davant a les del Vallès amb una gran centrada de Desi Zambrano que deixava a la davantera gairebé sota la línia de gol per superar a Aura que no va poder fer res (40'). Just abans del descans, de nou Meritxell, va marcar de penal per igualar un altre cop el lluminós.

A la represa el Cerdanyola va sortir amb ganes, però el rellotge anava en la seva contra. Les ocasions arribaven però sense premi per als interessos vallesans. Al minut 57', Aura va aturar un penal a Desi què és lamentava per l'oportunitat perduda. Encara quedava temps. Deu minuts desprès, Judit Forné va impactar el seu xut al travesser. El temps s'esgotava i les cerdanyolenques no desistien, fins que va aparèixer Claudia Lázaro per connectar de cap una gran centrada de Mònica en el tram final del matx. 2-3 i tocava patir. El Cerdanyola va tenir un altre penal per fer la sentència, però aquest cop va ser Mónica qui va errar la pena màxima. Gran actuació d'Aura a Palautordera que va aturar dos penals.

Amb aquesta victòria visitant, el Cerdanyola jugarà la fase d'ascens a la Primera Divisió Nacional.

Fitxa técnica:

Palautordera CF: Aura, Laura García, Meritxell Clupés (C), Anna Clos, Rut Cervera (Laura Gómez, 82’), Lucia Pérez, Ona (Anna Salicurt, 69’), Ania Antúnez, Isidora (Laura Verde, 80’), Anna, Claudia. Entrenador: Lluís López.

Cerdanyola FC: Eileen, Miriam Tevar, Andrea Blázquez, Mireia Casacuberta (Judit Forné, 45’) (Carla Collado, 85’), Claudia Lázaro, Mònica Brañas (C), Desiree Zambrano, Mariam (Carla Bartolomé, 82’), Eybis, Andrea, Adriana Quer. Entrenador: Raul Raposo.

Gols: 0-1 Adriana Quer (3’), 1-1 Meritxell Clupés (26’), 1-2 Adriana Quer (40’), 2-2 Meritxell Clupés (45’), 2-3 Claudia Lázaro (75’).

Amonestacions: Per part del Palautordera CF han vist groga José Ortega (73’), Claudia Ruiz (82’) i Laura Verde (89’). Per part del Cerdanyola FC Desi Zambrano (89’).