Triomf amb recital de Gemma Solé Gemma Solé (Cerdanyola CH - CP Vila-Sana) / Cerdanyola Club d'Hoquei

Triomf amb recital de Gemma Solé

23 de gener de 2024 a les 13:05

El Cerdanyola CH va obtenir la victòria a la pista del CP Alcobendas (2-7) en la jornada 13 de l’OK Lliga Femenina. La capitana, Gemma Solé, va ser la jugadora més destacada del partit amb un total de cinc gols.

Després de l'empat a Can Xarau davant el CP Vila-Sana (4-4), en un partit que es va escapar als últims quatre segons, el Cerdanyola CH buscava una cinquena victòria que es resistia a l'OK Lliga. L'equip s'enfrontava al cuer classificat de la lliga, un CP Alcobendas sense cap punt aconseguit fins ara en el que va de lliga.

A la primera part el Cerdanyola ja mostraria una notable autoritat. Gemma Solé al minut 8, aprofitant el refús d'una falta directa, marcava el primer gol del partit. Pocs minuts després, Laura Valverde, que ja acumula fins a 11 gols en el que va de lliga, 5 més que els que va fer la temporada anterior, marcaria el segon gol cerdanyolenc. A 7 minuts per arribar al descans, Solé marcaria de nou per marxar al descans amb un avantatge de 0 gols a 3 favorable al Cerdanyola.

Amb la represa del partit de la segona part, en només 50 segons la capitana verd-i-blanca tornava a anotar per fer el quart gol visitant. Minuts després, en un moment d'inspiració de les madrilenyes, Miriam Cañadillas i María Castelo marcarien per retallar diferències amb el 2 a 4. Al tram final de partit, però, dos gols de Gemma Solé i un d'Ana Valverde, acabarien sentenciant el partit amb el 2 a 7 definitiu.

La victòria a la pista del CP Alcobendas deixa el Cerdanyola novè a la lliga amb 16 punts, igualat amb el CH Mataró, que finalment obté l'accés a la Copa de la Reina com a vuitè classificat. El següent partit serà el 3 de febrer contra el HC Coruña a Can Xarau (17h)