Triomf de líder Cerdanyola FC (Mónica García)

Triomf de líder

30 d'octubre de 2023 a les 16:43

Victòria del Cerdanyola CH a la pista del AC Ordes (0-5) en la segona jornada de la OK Liga Plata Nord. Amb aquest resultat, l'equip es col·loca líder empatat a 6 punts amb el CP Vilafranca.

Important victòria a domicili del Cerdanyola contra l'Ordes, equip recentment ascendit a la categoria. El conjunt dirigit per Diego Mir presentaria un partit molt seriós des del principi. Tot i uns primers minuts d'igualtat, Marc Coy obria la llauna amb un potent xut des del punt de penal. Amb l'equip ja per davant en l'electrònic, vindrien minuts de notable superioritat dels cerdanyolencs.

Guille de Moya veuria porteria en una bona acció, aprofitant una bola que quedava morta en àrea rival. Poc després, novament Coy anotava per col·locar el tercer gol cerdanyolenc. En l'últim segon de primera part, Ignasi López també se sumaria a la golejada amb un potent remat de primeres aprofitant una molt bona passada de Marc Ramírez.

A la segona part, el Cerdanyola mantindria un ritme alt de joc. En una jugada creada per Marc Coy, Álvaro Borja estaria molt atent des de la porteria per fer el cinquè gol amb el qual sentenciava el partit. Amb la victòria, el Cerdanyola queda primer a la lliga, empatat a 6 punts amb Vilafranca. El AC Ordes, per la seva banda, cau a l'última posició de la OK Plata Nord.