Triomf de mèrit davant el Manlleu Laura Valverde (Cerdanyola Club d'Hoquei)

Triomf de mèrit davant el Manlleu

14 de novembre de 2023 a les 11:55

El Cerdanyola CH va endur-se els tres punts contra el conjunt osonenc. L’equip va demostrar una gran solidesa durant bona part del partit.

Important victòria del Cerdanyola contra el CP Manlleu a Can Xarau. El conjunt verd-i-blanc va aconseguir trencar d'aquesta manera una mala dinàmica de tres derrotes consecutives a la OK Liga Femenina. Des del principi, l'equip ja demostraria la clara intenció d'endur-se el partit. Paula Ferrón, jugadora que estaria molt encertada durant gran part del duel, anotava al minut 7 de partit per posar per davant el Cerdanyola. Escassos minuts més tard, apareixia Laura Valverde, que feia el segon gol cerdanyolenc. Tot i el bon joc de les locals, Marlena Rubio colpejaria per part del Manlleu, fent el 2 a 1 abans del descans.

A la represa el conjunt osonenc obtindria l'empat amb una bona combinació que resolia Nara López. Tot i la igualada, el Cerdanyola no perdia la cara en el partit. Paula Ferrón i Laura Valverde marcarien novament per fer el 4 a 2 i tornar a ampliar distàncies en l'electrònic. Una molt inspirada Júlia Vilarrasa sota pals també aconseguiria gran part de les accions ofensives del Manlleu. Als minuts finals, de falta directa la mateixa Ferrón anotaria el seu hat-trick particular per sentenciar el partit. Un gol de Nara López als últims segons no canviaria el rumb del partit, que finalitzava amb victòria local per 5 gols a 3.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola queda vuitè a la lliga amb 9 punts. Per la seva banda, el CP Manlleu queda setè amb 14.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Júlia Vilarrasa (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Carla Castro; Ana Valverde, Ariadna Carrión, Júlia Birbe, Inés Gaivéu i Gore Paredes (P).

CP Manlleu: Abril Alonso (P), Nara López, Ona Castellví (c), Marlena Rubio, Blanca Angrill; Nuria Garciolo, Mireia Codinach, Xenia Matas, Laia Bulló i Alicia Iglesias (P).

Gols: 1-0, Paula Ferrón (7’); 2-0, Laura Valverde (11’); 2-1, Marlena Rubio (18’); 2-2, Nara López (27’); 3-2, Paula Ferrón (39’); 4-2, Laura Valverde (42’); 5-2, Paula Ferrón (49’); 5-3, Nara López (50’).

Àrbitre: Oriol Casabella.