Triomf necessari a Guiera CBF Cerdanyola - Joventut Les Corts (Núria Puentes)

Triomf necessari a Guiera

29 de gener de 2024 a les 13:13

El CBF Cerdanyola va vèncer davant el SESE barceloní (54-49) a Guiera. La pivot Alba Lago, seria de les jugadores més determinants per endur-se la victòria en la jornada 15 de Super Copa Catalunya.

L'equip cerdanyolenc va aconseguir trencar una mala dinàmica de tres derrotes consecutives a la lliga. En un partit important per no caure a la zona baixa de la taula, el CBF Cerdanyola va mostrar una de les seves millors versions per sobreposar-se a un SESE que venia en un millor nivell de forma.

En el primer quart el partit va estar marcat per la màxima igualtat. Alba Lago i Maria Cabello serien les jugadores més actives en els primers compassos per col·locar el Cerdanyola per davant en el marcador al final del període inicial (18-16). Al segon quart, el Cerdanyola tindria més efectivitat de cara cistella. Tot i uns primers minuts sense anotació, Esther Cortés seria providencial des de la línia de triple seria providencial per ampliar avantatge en el marcador. Això permetia a l'equip poder marxar al descans amb més cinc a l'electrònic (31-26).

El tercer quart seria molt més efectiu. Amb un SESE molt erràtic en la faceta anotadora, el Cerdanyola aconseguiria un parcial de 10 a 4, ampliant la diferència fins a 11 punts favorable a les locals. En el darrer quart, tot i un inici de 0 a 5 favorable al SESE, el Cerdanyola finalment mantindria a ratlla a les barcelonines amb un triple d'Esther Cortés i una Alba Lago determinant als minuts finals per endur-se la victòria 54 a 49. La pivot del Cerdanyola finalitzaria el partit amb una anotació de fins a 16 punts i 9 rebots.

Amb aquest resultat, el CBF Cerdanyola escala una posició i es col·loca novè a la lliga amb 7 victòries i 8 derrotes. Per la seva banda, el SESE queda cinquè amb 10 victòries i 5 derrotes. El següent partit del CBF Cerdanyola serà a la pista del CB Igualada el dissabte 3 de febrer a dos quarts de sis de la tarda. Partit de la jornada 16 de Super Copa Femenina.