Triomf per tancar la primera volta

14 de novembre de 2022 a les 10:39

El Cerdanyola FC femení guanya per 4-3 a Palautordera després d'un partit boig on es va avançar en els primers minuts i, posteriorment, va ser remuntat pel rival en 10 minuts. Un bon inici de la segona part va permetre a les verdes endur-se un triomf que les col·loca a només tres punts de la fase d'ascens.

L'última jornada de la primera volta de Lliga Preferent enfrontava a la Bòbila a Cerdanyola FC i CF Palautordera, dos equips amb necessitat d'acabar-la amb victòria i revertir la seva respectiva mala dinàmica de resultats, sobretot per com van acabar l'últim partit de lliga, on tots dos van perdre sorprenentment contra els dos últims de la classificació (4-2 contra Pontenc i 2-3 davant  Llerona, respectivament).

El partit va començar amb clar domini local, sent les verdes les que disposaven de les millors ocasions per anotar el primer gol del matx. Aquesta primera diana va arribar al minut 15, després que
Desi Zambrano liderés una contra letal i, després que el seu xut rebotés en una defensa rival, Nuria Ortega va estar amb la canya preparada dins l'àrea per anotar amb facilitat l'1-0 en el marcador. Aquesta embranzida la van aprofitar per continuar fent mal per les bandes i al minut 20, una internada d'Eybis Medina per l'esquerra va acabar en una passada de la mort cap a Judit Forné que serviria perquè la davantera marqués a plaer el 2-0.

Quan semblava que les rivals estaven noquejades, va arribar el 2-1 en la següent, obra de
Rut Cervera amb un xut llunyà que va sorprendre Dèlia Zambrano. A questa diana va engrescar a les del Vallès Oriental que, en poc més de 2 minuts, va capgirar la situació. Primer amb un gol de Marina García al minut 31, aprofitant una pilota morta dins l'àrea, i després repetiria de nou Rut Cervera al minut 32 per fer 2-3 amb un altre xut creuat. Eren els millors moments per Palautordera, que aprofitant que les verdes estaven en xoc, van tenir el 2-4 a les acaballes del primer temps, però el xut de Marina Corominas va ser refusat per Andrea Blázquez sobre la mateixa línia de gol. Amb el 2-3 es va arribar al descans.

A la represa, les locals van començar amb un ritme de joc molt alt que li va permetre tornar a avançar-se en el marcador en cinc minuts. En la primera jugada, Desi Zambrano va xutar una pilota al travesser i el posterior rebot el va rematar de cap
Adriana Quer per anotar el 3-3. Al minut 50, la mateixa Desi seria l'encarregada de marcar el 4-3 després d'una bona jugada personal que va culminar amb un xut per sota les cames d'Aura Cerrato. A partir de llavors, el partit va entrar en un punt mort on les locals es van sentir còmodes i dures penes veien perillar el resultat, però al tram final del matx les visitants van anar a la recerca del gol que ells hi donés l'empat, destacant la rematada de Laura Garcia a la sortida d'un corner al temps afegit i que no va entrar per mil·límetres. No va donar temps per més i l'encontre va acabar amb victòria cerdanyolenca, sent així la segona consecutiva que aconsegueixen com a local i la tercera de la temporada.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC acaba la primera volta en la setena posició amb 10 punts. La setmana vinent visitarà el Torres de Palau de Girona per començar la segona volta contra el Girona FC. Si no hi ha canvis, es disputarà diumenge a les dotze del matí.

Cerdanyola FC (4): Dèlia Zambrano; Eybis Medina, Andrea Blázquez, Andrea Bárbero, Júlia Vegué; Claudia Lázaro, Mònica Brañas (Carla Bartolomé 70’), Miriam Tévar (Itziar López 66’); Judit Forné (Adriana Quer 35’), Núria Ortega, Desirée Zambrano.

CF Palautordera (3): Aura Cerrato; Anna Clos, Laura Garcia, Anna Otero, Laura Verde; Queralt Izquierdo, Rut Cervera (Ona Juan 45’), Ania Antúnez, Claudia Ruiz; Marina Corominas (Isidora Gallo 66’), Marina Garcia.

Gols: 1-0 Núria Ortega (15’), 2-0 Judit Forné (20’), 2-1 Rut Cervera (22’), 2-2 Marina Garcia (32’), 2-3 Rut Cervera (33’), 3-3 Adriana Quer (46’), 4-3 Desiréé Zambrano (50’).

Amonestacions: Itziar López (75’) i Adriana Quer (82’) pel Cerdanyola FC i Anna Otero (85’) pel CF Palautordera.