Un Cerdanyola combatiu cau a Mataró CH Mataró - Cerdanyola CH de Lliga Catalana Plata (Mónica García Moreno/Cerdanyola Club d'Hoquei)

Un Cerdanyola combatiu cau a Mataró

5 de febrer de 2023 a les 12:16

El Cerdanyola CH va perdre a la pista del líder (7-3) en la jornada número 13 de l'OK Liga Plata Nord. L'equip vallesà competiria de tu a tu un partit que s'acabava decantant a favor del CH Mataró per petits detalls.

L'equip verd-i-blanc arribava per aquest duel en un bon moment de forma després de la victòria contra HC Sant Just a Can Xarau (5-3) en la darrera jornada de lliga. Ara, als d'Andi Colaianni els hi tocava enfrontar-se al Mataró, líder en solitari del campionat, al pavelló Jaume Parera. Una pista on cap equip havia aconseguit puntuar en el que va de competició.

El partit començaria amb un ritme de joc totalment elèctric. Oriol Lladó, en una bona acció dins l'àrea cerdanyolenca, faria el primer gol del partit al minut tres. La resposta dels visitants seria pràcticament immediata, Ignasi López rebia una bona passada d'Erik Gual en zona d'atac per definir contra la porteria de Sergi Grané i tornar a posar les taules en el partit. Tot seguit, Gual cometria una entrada sobre Lladó que l'àrbitre castigava amb targeta blava. En la falta directa corresponent, 'Ninu' aturaria el llançament de Pablo Torres per mantenir l'empat en el marcador. Escassos minuts després, el Mataró s’avançava de nou fruit d'un remat al segon pal de Guillem Carbonell. A partir del gol mataroní, el joc es calmaria, perdent així la inèrcia dels primers minuts, i s'arribava al descans amb victòria per la mínima del Mataró.

En la represa, el conjunt maresmenc sortiria més intens que el Cerdanyola. Marc Ollé amb un xut centrat des de fora de l'àrea, anotava el tercer gol local per posar més distància en el marcador. Els de Colaianni continuarien buscant contraatacs directes per retallar diferències, però la bona defensa del conjunt dirigit per Albert Larrea, no concediria gaires jugades de perill. A punt d'arribar al tram final de partit, Ignasi López rebia la targeta blava en una acció molt protestada per la banqueta cerdanyolenca, que podria haver determinat l’enfrontament. En la falta directa, no fallaria Marc Ollé, que feia el quart. Més tard, Gerard Cusachs marcava el cinquè gol mataroní per pràcticament resoldre el partit.

Tot i això, dos gols ràpids de Marc Ramírez i Pere Urpí pel Cerdanyola, col·locaven el 5 a 3 i deixaven una petita escletxa en el partit per aconseguir l'èpica. La falta de precisió en atac, afegit als espais en defensa, farien que Guillem Carbonell i Oriol Lladó, aquest de penal, acabessin sentenciant el duel 7 a 3 favorable als mataronins. Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH segueix en vuitena posició a l'OK Liga Plata Nord amb 13 punts en 13 jornades. Per la seva banda, el CH Mataró és el líder en solitari del campionat amb 33.

Fitxa del partit:

CH Mataró: Sergi Grané (P), Oriol Lladó, Jordi Pérez, Guillem Carbonell, Aleix Ordóñez, Gerard Cusachs,  Marc Ollé , Xavier Burguillos, Pablo Torres i Martí Almerich (P).

Cerdanyola CH:Ninu’ Pérez, Erik Gual, David Martínez, Ignasi López, Marc Ramírez, Víctor Bonilla, Pere Urpí, David Ramírez, Arnau Gangonells i Marc Costa (P).

Gols: 1-0, Oriol Llado (3’); 1-1, Ignasi López (3’); 2-1, Guillem Carbonell (5’); 3-1, Marc Ollé (29’); 4-1, Marc Ollé (38’); 5-1, Gerard Cusachs (45’); 5-2, Marc Ramírez (46’’); 5-3, Pere Urpí (46’); 6-3, Guillem Carbonell (49’); 7-3, Oriol Llado (49’).

Àrbitre: Raul Burgos i David Godia.