Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Un Cerdanyola FC en ratxa viatja a Eivissa Cerdanyola FC - Andratx (Núria Puentes)

Un Cerdanyola FC en ratxa viatja a Eivissa

24 de novembre de 2023 a les 12:31

El Cerdanyola FC s’enfrontarà al SCR Peña Deportiva el diumenge 26 (12h) en la jornada 13 de Segona Federació Grup 3. L’equip es troba en el millor moment de la temporada després de dues victòries en els últims dos partits.

El Cerdanyola passa pel millor moment de la temporada i ja és desè amb 16 punts.  Per la seva banda, la Sociedad Cultural y Recreativa Peña Deportiva és setena amb 17 punts, un per sobre dels cerdanyolencs.

 

Després de les victòries al camp de l’Atlético Saguntino (0-1) i a Fontetes contra el Manresa (3-0) l’equip anirà ara a pel tres de tres. Els locals però, només han perdut un partit a casa, han empatat dos i han guanyat tres, dels últims 15 punts, n'han sumat 10. Oliver Ballabriga comptarà amb baixes importants com la de Ronald Gibize i Manu Castillo. Pere i Guille segueixen sent dubte. 

 

El duel entre SCR Peña Deportiva i Cerdanyola FC, corresponent a la jornada 13 de Segona Federació Grup 3, es disputarà el diumenge 26 de novembre a les 12h del matí al Campo Municipal Santa Eulalia del Río.