Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Un Epson indignat amb l'actuació arbitral a Girona perd la tercera plaça

Un Epson indignat amb l'actuació arbitral a Girona perd la tercera plaça

25 de març de 2002 a les 0:00

L'empat a 7 de l'Epson Cerdanyola a la pista del GEIEG de Girona unit la victòria del Vilanova davant la UE Horta han fet que l'equip de Francesc Tibau hagi perdut la tercera plaça de la Primera Nacional, l'última plaça d'ascens a la Divisió d'Honor de l'hoquei patins. Els verd-i-blancs s'han mostrat indignats amb l'actuació de l'àrbitre del partit, Francesc Xavier Real que va xiular un penal en contra dels de Tibau a 5 dècimes de segon del final del partit i el va castigar amb 3 targetes blaves i 2 vermelles, a Grassas i Marc Rodrigo.
L'equip de Cerdanyola, que guanyava 3 - 6 al minut 32, no va saber tancar el partit que va finalitzar amb un empat a 7 al final dels 50 minuts reglamentaris.
Amb els resultats d'aquesta jornada, Lloret i Macarena, amb 59 i 54 punts respectivament, s'escapen a la classificació i la lluita per la darrera plaça d'ascens es manté aferrissada entre el Vilanova, amb 49 punts, l'Epson Cerdanyola, amb 48, i el Cibeles d'Oviedo, que perdia per sorpresa a casa amb el Vigo Stick però ha jugat un partit menys, amb 45 punts.