Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Un milió d’euros per millorar la B30 al seu pas per Cerdanyola
Un milió d’euros per millorar la B30 al seu pas per Cerdanyola

Un milió d’euros per millorar la B30 al seu pas per Cerdanyola

9 de març de 2023 a les 8:13

El projecte contempla millorar la seguretat viària de la B-30, sentit Nord, rectificant el traçat i millorant els accessos; alleujar la congestió de trànsit en sentit Nord de la B-30, a l'accés a la C-58 sentit Barcelona; i alleujar la congestió de trànsit al sentit sud de la B-30, entre l'accés a la C-58 sentit Sud i la sortida cap a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat un contracte de serveis, per import de 1.007.930 euros (IVA inclòs), per a la millora de la B30 al seu pas per Cerdanyola, un tram considerat un punt negre de la xarxa viària. En concret, el projecte és per al traçat i construcció de seguretat viària entre els quilòmetres 6’8 i 8’2 de la B30, un tram considerat de concentració d’accidents.

L'anunci corresponent serà properament publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). L'actuació s'inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l'Estat, on Mitma ha invertit més de 140 milions d'euros, des del juny del 2018 a la província de Barcelona.

Galeria d'imatges