Un punt que serveix de poc Boris Garrós (Cerdanyola FC - Peña Deportiva) / @Mireiasanz

Un punt que serveix de poc

7 d'abril de 2024 a les 19:39

Cerdanyola i Peña Deportiva s'han repartit els punts del duel disputat a Fontetes (1-1). Els eivissencs han sortit millor del descans, Víctor Barroso ha transformat un penal provocat per Jon Elorza. Els cerdanyolencs ho ha intentat fins que Boris Garrós feia el seu dotzè gol, també des dels onze metres, als minuts finals.

El Cerdanyola rebia a la Peña Deportiva amb la necessitat de guanyar si volia no complicar-se la vida per mantenir la categoria. Els verds arribaven a set de la permanència i a cinc del playout, i després de caure al Nou Congost la setmana passada, els tres punts s'havien de sumar si o sí. Els d'Oliver Ballabriga han entrat millor al partit possant en veritables problemes als d'Alberto Gallego, sobretot en la sortida de pilota. La més clara pels locals l'ha tingut Carlos Martínez que ha engaltat de primeres una pilota amb un xut potent que ha exigit la intervenció d'Edu Frias. Els blancs ho intentaven, però els hi costava molt i han marxat a vestuaris amb el 0-0 i amb tot per decidir a la segona meitat.

A la represa el guió ha sigut diferent. Els de Gallego han donat amb la tecla i han començat a trobar forats. Al 46' Christian Vassilakis ha rebut una gran passada de Jaume Tovar i ha driblat bé a Álex Sánchez, que amb l'ajuda de la defensa i del pal, ha evitat el gol. Ha sigut el propi Vassilakis qui amb un remat dos minuts després s'ha trobat de nou amb la fusta. Estava a prop del primer la Peña Deportiva i Jon Elorza ha provocat un penal fet per l'altre Jon, el Vega. Víctor Barroso ha enganyat bé al porter verd i ha fet pujar el primer al 61'. Es complicaven molt les coses pels vallesans. Conscients que necessitaven dos gols, perquè l'empat tampoc era gran cosa, han començat a apretar ofensivament. Primer Bruno Lorente amb una rematada per sobre del travesser, i després les centrades laterals avisaven que els verds estaven a prop del gol. Joel Castillo, després de trencar-se les banyes amb la defensa, ha tret un penal que era or i que Boris Garrós ha transformat enviant la pilota al mig 84'. Dotzè gol del pitxitxi de la lliga. Quedaven sis més l'afegit, però el lluminós no s'ha mogut malgrat les internades del Cerdanyola.

Amb aquest punt el Cerdanyola FC en suma 33, a quatre del playout que marca l'Atlético Saguntino i a sis de la permanència que marca l'Alzira, això sí, s'ha de tenir en compte que el gol average es té perdut amb els blaugrana.

Fitxa del partit:

Cerdanyola FC: Álex Sánchez, Iñaki Recio, Jon Vega, Manu Castillo, Moisés García, Bruno Lorente (Lucas Pariente, 74’), Ronald Gbizie, Adam Cherradi (Nico Olmedo, 74’), Moha Ezzarfani (Joel Castillo, 74’), Carlos Martínez i Boris Garrós (c).

SCR Peña Deportiva: Edu Frias (c), Sergio Chica, Luís Madrigal, Jon Elorza, Alejandro Mejía, David Ámez, Toni Vicente (Gonzalo Pereira, 84’), Lolo Garrido, Víctor Barroso, Christian Vassilakis (Daniel Torices, 69’) i Jaume Tovar.

Targetes: Han estat amonestats amb groga per part del Cerdanyola Moisés García (18’) i Iñaki Recio (59’). I per part visitant David Amáez (37’) i Víctor Barroso (71’).

Gols: 0-1 Víctor Barroso (61’) i 1-1 Boris Garrós (84’).