Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • 'Una altra democràcia és possible' es confirma com la setena llista electoral
'Una altra democràcia és possible' es confirma com la setena llista electoral

'Una altra democràcia és possible' es confirma com la setena llista electoral

24 d'abril de 2003 a les 0:00

El col.lectiu independent Una altra democràcia és possible es confirma com la setena candidatura que es presentarà a les eleccions municipals de Cerdanyola el pròxim 25 de maig i s'afegeix així a les ja anunciades prèviament del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Iniciativa per Catalunya-Verds/Esquerra Alternativa (ICV/EA), Convergència i Unió (CiU), Partit Popular (PP), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i l'altra novetat d'aquests comicis, el col.lectiu assembleari Participació Activa i Social (PAS) que presentarà com cap de llista Carlos Arroyo.

Una altra democràcia és possible és una candidatura formada per ciutadans independents de qualsevol altra formació política que es presenta a diverses poblacions d'arreu de l'Estat. Ferran Restrepo és el cap de llista d'aquesta candidatura que es compromet a "promoure sistemes de democràcia participativa que maximitzin les oportunitats dels ciutadans de participar en la vida pública amb decisions vinculants" i que remarquen el seu compromís de plasmar a les seves propostes la Declaració Universal dels Drets Humans i als drets socials, econòmics i culturals recollits al Pacte Internacional de les Nacions Unides. La candidatura s'ha promogut per internet amb inscripcions de ciutadans particulars d'acord a una campanya sota el lema Un Cavall de Troia per a les eleccions del 25M. Darrera Restrepo, la candidatura cerdanyolenca compta amb Susana Oliva, Juan José Martos i Elisa Barone als primers llocs de la llista.

Pel que fa a la candidatura del PAS, tot i que la presentació pública de la seva llista no serà fins demà, divendres, a les 20 hores, ja es coneix oficialment. La candidatura està encapçalada per Carlos Arroyo, amb Gemma Jaumadreu, Daniel Helbig i Núria López, als primers llocs.