Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Una concentració ciutadana i una xerrada demanen la fi dels atacs a Gaza per evi...
Una concentració ciutadana i una xerrada demanen la fi dels atacs a Gaza per evitar un genocidi

Una concentració ciutadana i una xerrada demanen la fi dels atacs a Gaza per evitar un genocidi

18 d'octubre de 2023 a les 8:48

Una concentració davant de l’Ajuntament de Cerdanyola demanava aquest 17 d’octubre l’aturada de l’atac de l’exèrcit d’Israel sobre la població civil de Gaza, un acte que tindrà continuïtat aquest 19 d’octubre, dijous, amb la xerrada que es realitzarà al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) dins la campanya “Aturem el genocidi a Palestina”.

La concentració ciutadana es va realitzar a la plaça de Francesc Layret desplegant una bandera de Palestina i amb una crida a la finalització dels atacs sobre la població civil de Gaza. L’Oficina de Coordinació d’Afers Humanitaris de les Nacions Unides xifra en més de 3.000 els morts a Gaza, 853 d’ells nens, sense incloure en aquest recompte les víctimes de l’atac d’ahir a l’hospital Al Alhi.

La xerrada al MAC d’aquest 19 d’octubre (19 hores) comptarà amb la participació d’Alejandro Andreassi, professor jubilat d’Història Moderna i Contemporània a la UAB, i de Saif Abu Kishik, membre de la Comunitat Palestina a Catalunya i coordinador de la Xarxa de Sindicats per la Justícia a Palestina.

Aquest acte compta amb el suport de diverses forces polítiques de Cerdanyola com Podem, la CUP, Guanyem, Més País o ERC.