Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Una nova final per tancar l'any Foto Núria Puentes.

Una nova final per tancar l'any

15 de desembre de 2022 a les 13:04

El Cerdanyola FC femení vol sumar una nova victòria i consolidar-se entre els quatre primers classificats de la lliga, quan finalitzi la primera fase, i resten sis jornades, els quatre primers jugarien per l'ascens de categoria.

Les noies de Raul Raposo sumen quatre victòries de forma consecutiva, que les han situat en la quarta posició del grup amb 19 punts. A falta de sis jornades per finalitzar aquesta primera fase de la lliga de Preferent, les de Cerdanyola depenen de si mateixes per ocupar una de les places que donen opció a lluitar per l'ascens durant la segona part de la competició. Les victòries davant el Palautordera (4-3), Girona FC (1-2), La Roca Penya Blanc i Blava (2-0) i Santa Susanna (2-4) han col·locat a les de Raul Raposo entre les quatre primeres i el que és millor, l'equip comença a semblar-se a el que volia el seu entrenador i no al de les primeres jornades que oferia una irregularitat i falta de mentalitat competitiva. Ara el Cerdanyola ofereix durant els noranta minuts el que treballa durant la setmana als entrenaments i ho transforma en punts. Per aquest partit, Raul Raposo, disposa de totes les seves jugadores, excepció de Laura Segura que ja serà baixa per a tota la temporada, ja que ha passat pel quiròfan per solucionar la seva lesió i haurà de dur a terme quatre mesos de recuperació.

El CE Llerona visita la Bòbila Pinetons el diumenge vinent, per tancar l'any competitiu. Les de Santa Maria de Llerona són un equip del qual no es poden refiar. Les de Cerdanyola estan obligades a guanyar per confirmar els bons resultats de les últimes jornades i, per tant, han de sortir endollades des del primer moment.

Les de Santa Maria de Llerona ocupen la vuitena posició amb 10 punts i les de Cerdanyola són quartes amb 19 punts.

L'encontre es jugarà a les 12:00 hores del migdia al Municipal de la Bòbila Pinetons i serà arbitrat per Adrià Vicente del Mar. La ràdio local, Cerdanyola Ràdio (105,3 FM o Cerdanyola.info) explicarà en directe el que passi al partit.