Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Vega Navarro, nova presidenta de Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada
Vega Navarro, nova presidenta de Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada Vega Navarro i l'equip directiu de la Creu Roja comarcal

Vega Navarro, nova presidenta de Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada

12 de juliol de 2023 a les 10:01

Vega Navarro, voluntària de l’assemblea que ha participat activament en diferents projectes de l’entitat en els darrers anys, reemplaçarà Santiago Morera, qui ha ocupat el càrrec des de 2015. Navarro destaca la voluntat que la Creu Roja continuï oberta a tota la ciutadania

Un dels propòsits principals del nou mandat de Vega Navarro serà, segons apunten des de l’entitat, complimentar els eixos estratègics de Creu Roja pels pròxims 4 anys aprovats a la darrera assemblea general per tal de fer front a la creixent demanda social dels col·lectius més vulnerables i als efectes del canvi climàtic. Navarro apunta que per fer-ho possible vol encapçalar “una organització transparent, eficaç i eficient, però sobretot, una entitat oberta a tota la ciutadania”.

Amb el nomenament de Navarro com a presidenta, s’ha presentat també el nou comitè local de la Creu Roja a Cerdanyola, Ripollet i Montcada. Aquest comitè, format per voluntariat de les tres poblacions, va sorgir del procés electoral dut a terme aquest hivern i ha estat l'òrgan que ha proposat Vega Navarro com a presidenta de l'organització per als pròxims anys.

L'anunci s’ha fet aquest dilluns 10 de juliol a l'acte de nomenament dels diferents presidents i presidentes de les assemblees locals i comarcals de Barcelona.