Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Viñals, Borregán, Bayón i Fernández diuen adéu al Ple Municipal
Viñals, Borregán, Bayón i Fernández diuen adéu al Ple Municipal

Viñals, Borregán, Bayón i Fernández diuen adéu al Ple Municipal

25 d'abril de 2003 a les 0:00

L'Ajuntament de Cerdanyola celebrava ahir l'últim Ple Municipal de caràcter ordinari d'aquesta legislatura en el qual van aprofitar per acomiadar-se els regidors que amb seguretat no estaran presents al Consistori en el pròxim mandat: els socialistes Rafael Viñals i Olivié Bayón i el convergent Emilio Borregán. El també socialista Francisco Fernández que tampoc formarà part del pròxim Consistori municipal no va assistir ahir al Ple de l'Ajuntament per motius professionals.

L'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, va agrair en nom de la ciutadania la tasca realitzada pels 4 regidors que, per la seva presència en llocs simbòlics de les candidatures dels seus partits, es segur que no formaran part del Consistori després de les eleccions locals de maig.

El regidor de Convergència i Unió (CiU) Emilio Borregán, present al Consistori ininterrompudament des de 1983 i que ha estat portaveu del seu grup i tinent d'alcalde d'Hisenda, va ser el primer en intervenir per acomiadar-se dels companys de Consistori d'aquesta legislatura i de mandats precedents "dels que he après molt" i també dels funcionaris de l'Ajuntament.

Rafael Viñals, un dels dos regidors que es mantenien fins ara al Consistori des del primer Ajuntament democràtic de 1979 -l'altre és el també socialista Antonio Rodríguez que ocupa el número 3 de la candidatura del seu partit- i que és portaveu del Partit dels Socialistes i tinent d'alcalde d'Urbanisme -també ha estat responsable d'Educació i de Cultura-, va manifestar que deixa la política "per guanyar en l'apartat personal" després de molts anys en l'aparador públic.

Olivié Bayón, regidor de Joventut, destacava que va accedir al Consistori fa 12 anys quan en tenia 19, fet que va provocar que li barressin el pas la primera vegada que va entrar al Ple Municipal "perquè l'agent de la Policia Local no es creia que algú tan jove pogués ser regidor".

Francisco Fernández, l'actual tinent d'alcalde de Via Pública i Medi Ambient, ha estat al Consistori de Cerdanyola aquest mandat després d'haver estat els quatre anys previs primer secretari dels socialistes locals.