Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Viatge al món màgic dels contes a l’Aula Hospitalària del Parc Taulí
Viatge al món màgic dels contes a l’Aula Hospitalària del Parc Taulí L’Antinea Ravarotto , conta contes al Parc Taulí (Cedida)

Viatge al món màgic dels contes a l’Aula Hospitalària del Parc Taulí

1 de febrer de 2024 a les 7:45

L’aula hospitalària de la planta de pediatria del Parc Taulí acollirà un dissabte de cada mes un conta contes dirigit a tots els infants ingressats a l’hospital d’entre 2 i 9 anys.

La canalla ingressada a la planta de pediatria del Parc Taulí han participat aquest cap de setmana d’un viatge màgic a diferents mons fantàstics de la mà de la voluntària i conta contes Antinea Ravarotto. En el primer dia d’inici de l’activat hi van participar 3 nens i 1 nena d’entre 2 i 9 anys. El Lluc, la Naia, l’Àlex i el Yassir van ser els protagonistes de l’activitat escollint els contes que es van llegir: La Balena Blava; La semilla de Peng; La llavor de l’avi; Un talp a la granja; i L’os que abraçava els arbres.

Aquesta activitat es farà un matí de dissabte al mes i va dirigida als més petits, de 2-9 anys, perquè els més petits puguin gaudir d’una estona divertida i didàctica. Tindrà una durada d’entre 40 minuts i 1 hora i mitja, depenent de la disponibilitat dels infants i de com s’estigui desenvolupant l’activitat.

De dilluns a dissabte, els infants de la planta de pediatria també tenen al seu servei la ludoteca, en horari de matí i tarda, gestionat per l’equip de voluntariat.

L’Antinea Ravarotto és filòloga i professora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És autora de contes infantils com La llegenda de la Mulassa de Sabadell. Té una gran experiència en la dinamització grupal, tot i que era la primera vegada que es trobava amb un públic tan exigent. L’experiència va ser molt enriquidora i es tornarà a repetir el pròxim mes.

L’activitat s’ha pogut organitzar gràcies al Programa de Voluntariat del Parc Taulí i al voluntariat que presta serveis d’acompanyament per fer més amable l’estada hospitalària a pacients i famílies.