Victòria al derbi a Guiera (4-1) Foto Hector Castillo

Victòria al derbi a Guiera (4-1)

8 de gener de 2023 a les 10:49

El Cerdanyola comença el nou any i tanca la primera volta sumant tres punts més que el permet acabar líder amb 34 punts, campió d'hivern i amb 3 punts d'avantatge respecte l'Hospitalet Bellsport.

El derbi obria l'any amb un ambient de gala a Guiera ple a vessar per rebre el FS Ripollet. Els verd-i-blancs colpejaven primer amb un gol d'Héctor Albadalejo al minut 6. Poc després, Gabi Alijarte tornava a pista enmig d'una gran ovació després d'estar més d'un any de baixa per malaltia. També debutava Jordi Sánchez, nou fitxatge d'hivern, que disputava bons minuts amb molta intensitat i ben adaptat al seu nou equip. Daniel empatava el partit (1-1), però segons després Albadalejo tornava a posar el Cerdanyola per davant amb un gran gol després d'una assistència de Bussi (2-1). Empenyien els de Lara abans del descans per ampliar l'avantatge, però sense encert. Tampoc aprofitarien els darrers instants amb superioritat numèrica per l'expulsió per doble amonestació de Luis García, i marxaven al descans amb avantatge mínima.

A la segona part, el Cerdanyola es mostrava més contundent a les àrees, i Dani Alonso feia el 3-1. Poc després arribava el definitiu 4-1, obra de Jan Torras. Els visitants intentaven reaccionar a la desesperada amb el porter jugador però sense èxit. En el darrer minut de partit, Amores era expulsat amb vermella directa per una dura falta, però ni així el Ripollet aconseguiria retallar distàncies.

Victòria en l'última jornada de la primera volta, amb un Cerdanyola de rècord que suma 34 punts, 9 més que la temporada anterior.

FITXA DEL PARTIT:

Cerdanyola FC (4): Adri (P), Héctor (2), Bussi, Amores i Josep - cinc inicial - Ramon (P), Jan (1), Dani (C)(1), Jordi, Rulo, Bernat i Gabi.

FS Ripollet (1): Larios (P), Del Barco (C), Daniel (1), Ponce i Pernia - cinc inicial - Iker (P), Mario, Hugo, Iván, Luis, Víctor i Eric.

Gols: 1-0 Héctor (6'), 1-1 Daniel (14'), 2-1 Héctor (15'); 3-1 Dani (23'), 4-1 Jan (28').