Victòria d'un equip que mai es rendeix Cerdanyola FC - AEM B (Cerdanyola FC)

Victòria d'un equip que mai es rendeix

20 de març de 2023 a les 13:25

El Cerdanyola femení venç a l'AEM B a la Bòbila després que les lleidatanes empatessin fins a dos cops el partit (3-2).

Plantejament que frega l'excel·lència de les jugadores vallesanes. Pressió elevada i asfixiant, i aprofitar les oportunitats. Així ho va fer Desi Zambrano per obrir la llauna amb un xut directe a l'escaire des del límit de l'àrea fruit d’un un rebot de la defensora al minut 37 de joc.

Després del descans, les jugadores cerdanyolenques van tenir moments dolents i la davantera del Segrià Meritxell Martorell, amb una gran jugada individual amb túnel inclòs, va igualar el partit a dos minuts de la represa. Poc van durar les alegries de les Maristes, perquè Núria Ortega va transformar el penal que prèviament havia provocat Mireia Salvany després d'una gran passada de Mariam Sarhani.

També des dels onze metres van fer el segon les blaves amb el gol de Paula Barrera; però dos minuts després, Adriana Quer marcava el 3-2 definitiu aprofitant un malentés entre la portera i la defensa visitant. Tres punts davant un dels millors equips de la lliga que deixa a les cerdanyolenques en la penúltima posició.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Delia, Carla (C), Andrea Blázquez, Claudia Lázaro, Núria Ortega, Desi Zambrano, Sarhani, Eybis, Andrea Barbero, Adriana i Andrea Granados. Entrenador: Raul Raposo.

AEM B: Xènia Siuraneta, Núria Hidalgo, Aran Amorós, Mireia Salvany, Itziar Minguell, Júlia Ciurana, Ainara Carné, Marta Garcia, Claudia Saura, Paula Barreira i Meritxell Martorell. Entrenador: Verónica Moreno.

Targetes: Han vist groga per part de les locals Eybis Medina (76’). La visitant amonesta ha sigut Xènia Siuraneta (50’).

Gols: 1-0 Desi (37’), 1-1 Meritxell (47’), 2-1 Núria Ortega (51’), 2-2 Paula (76’) i 3-2 Adriana Quer (78’).