Victòria de guerreres a Bembibre Bembibre - Cerdanyola (Foto cedida pel Bembibre HC)

Victòria de guerreres a Bembibre

22 de novembre de 2023 a les 17:20

El conjunt verd-i-blanc va vèncer a la pista del Bembibre HC per 2 gols a 3. L’equip aconseguia així els primers punts de la temporada lluny de Can Xarau.

L’enfrontament estaria igualat en tot moment. L’argentina Pía Sarmiento, jugadora emblema del Bembibre HC, era la que encetava la llauna des del punt de penal. Tot i començar per davant en el marcador, el Cerdanyola seguiría buscant retornar l’empat al marcador. Laura Valverde, amb una gran jugada individual, faria l’1 a 1 set minuts més tard. Amb la màxima igualtat es marxaria al descans, deixant-ho tot obert de cara al segon temps.

A la represa, la mateixa Valverde en una nova jugada de gran qualitat, anotava el 1 a 2 per avançar al Cerdanyola. Arribant al tram final del partit, Claudia Sanjurjo de llançament llunyà empataria el duelo amb el 2 a 2. Als minuts finals, des del punt de falta directa el Bembibre tindria una gran ocasió per col·locar-se per davant, després d’una targeta blava que rebia Carla Castro. Però la portera de l’equip cerdanyolenc, Júlia Vilarrasa, estaria providencial, desviant el llançament final de Gisela Vicente

Com a resposta, Gemma Solé amb una gran qualitat individual, superava la porteria de Fernanda Tapia per anotar el gol de la victòria pel Cerdanyola, establint el definitiu 2 a 3 en el marcador.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola queda vuitè amb 12 punts en 9 jornades. El Bembibre, per la seva banda, queda en dotzena posició amb 5.