Victòria de prestigi a Guiera (76-72)

11 de desembre de 2022 a les 9:39

Les noies de Pili Bilbao aconsegueixen la segona victòria consecutiva, aquest cop davant el BOET Mataró, cinquè classificat i rival d'entitat.

El CB Femení Cerdanyola dóna la sorpresa a casa en un partit amb molt d'encert local, i amb un BOET Mataró desconegut. Ja en el primer quart es podia imaginar que seria un partit força més igualat del que podia semblar a priori, ja que el Cerdanyola rebia un dels millors equips de la categoria. Les maresmenques marxaven al segon quart amb tres punts d'avantatge (15-18). Però les de Pili Bilbao anaven de menys a més en un segon quart espectacular amb 26 punts, i amb gairebé un 50% d'efectivitat en el llançament exterior (7 de 15 en triples). Així doncs, les verdes marxaven al descans capgirant el marcador, amb tres punts d'avantatge sobre les del Maresme i amb un tanteig altíssim (41-38), gairebé igualant la puntuació del darrer partit sencer davant el Sant Adrià (46 punts).

Semblava que al tercer quart podia arribar la reacció del BOET, però eren les locals les que estaven més ficades en el partit i que aconseguien portar el marcador fins a 11 punts de diferència amb les rivals a falta de 15 minuts per acabar el matx (54-43). Però era evident que haurien de patir igualment davant un rival de l'entitat del BOET, que tenia molts recursos per poder capgirar la situació en qualsevol moment. I així va ser: les visitants reaccionaven i s'apropaven al marcador però el Cerdanyola marxava al final del tercer quart també amb avantatge (61-57). Un avantatge que poc li duraria a les de Pili Bilbao, ja que en els primers 30 segons de l'últim quart el partit ja estava igualat (61-61) i fins i tot poc després, les mataronines es posaven per davant després de molts minuts sense fer-ho (61-63). Però les locals aguantaven i acabarien el partit amb victòria patida fins el final (76-72).

Gran victòria del Femení Cerdanyola en un partit amb una gran actuació sobretot ofensiva de les locals a Guiera, i davant un BOET Mataró frustrat que s'ha vist superat en gairebé tot el partit.

FITXA DEL PARTIT:

CB FEMENÍ CERDANYOLA (76): Carla Pérez (10), Ruth Allison (4), Clàudia Baraut (16), Eva Almasque (10) i Laia Espín (14) - cinc inicial - Eva Garcia, Iona Garcia (15), Lara Fernández (2), Clara Díaz, Laura Soria(5) i Anna Homs.

ADVISORIA BOET MATARÓ (72): Blanca Garcia (11), Irene Broncano (8), Mireia Vila (5), Ariadna Magriña (4) i Laia Soler (20) - cinc inicial - Janna Martínez, Paula Curto (14), Queralt Coll (5), Gnacko (1), Adama Badjie (2), Andrea Martínez(2) i M. Fernández.