Victòria de prestigi i necessària a Igualada

4 de desembre de 2022 a les 18:21

Victòria del Cerdanyola CH contra l’Igualada Femení (2-4) en un partit on va destacar la màxima igualtat entre els dos equips. Amb aquesta victòria l'equip dirigit per Andi Colaianni es col·loca en dotzena posició amb set punts, a un de la permanència a la OK Liga Femenina.

Victòria del Cerdanyola CH contra l’Igualada Femení (2-4) en un partit on va destacar la màxima igualtat entre els dos equips. Amb aquesta victòria l'equip dirigit per Andi Colaianni es col·loca en dotzena posició amb set punts, a un de la permanència a la OK Liga Femenina.

El partit començaria sense gaires ocasions de tots dos equips. L’Igualada tindria més ocasions als primers instants, un gol d'Helena De Sivatte col·locava al davant en el marcador el conjunt igualadí. La reacció cerdanyolenca arribaria al cap d'uns minuts, Gemma Solé culminava una bona jugada col·lectiva per tornaria a empatar l'enfrontament. A les acaballes de la primera part, en una falta directa, la mateixa Gemma Solé tornava a anotar per posar al seu equip per davant.

A la segona part, l'Igualada tornaria a posar l'empat en el partit. Un gol de Carolina Herrera serviria perquè les de l'Anoia afegissin màxima emoció en els instants finals. A falta de pràcticament 10 minuts pel final, Carla Castro amb un xut creuat per banda esquerra anotava i ficava de nou per davant el Cerdanyola.

En els segons definitius, amb cinc jugadores en pista per part de l'Igualada Femení, les vallesanes recuperarien una bola a mitja pista. Gemma Solé, fent el hat-trick particular, marcaria per sentenciar el partit als últims segons i brindar-li al Cerdanyola tres punts molt importants.

Amb aquesta victòria, l’equip queda en dotzena posició amb 7 punts, a un de la permanència. Per la seva banda, l'Igualada de Carles Marín es posiciona en desè lloc amb 9 punts en vuit jornades. tres per sobre de les cerdanyolenques. El dijous vinent el Cerdanyola CH s'enfrontarà al CP Voltregà a Can Xarau, partit corresponent a la novena jornada de la OK Liga Femenina.

Fitxa del partit:

Igualada Femení: Carla Batlle (P), Helena de Sivatte, Aida Mas, Carolina Herrera, Blanca Angrill, Paula Molina, Patricia Miret, Mar Bricolle, Marina Monge i Laia Navarrete (P).

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Paula Ferrón, Laura Valverde, Gemma Solé, Ariadna Carrión, Carla Castro, Natalia Crespo, Anna Carranza, Estela Rubio (P).

Gols: 1-0, Helena de Sivatte (8’); 1-1, Gemma Solé (17’); 1-2, Gemma Solé (18’); 2-2, Carolina Herrera (25’); 2-3, Carla Castro (41’); 2-4, Gemma Solé (50’).

Àrbitre: Aleix Gorina.