Victòria del Cerdanyola a Can Xarau

27 de gener de 2022 a les 11:51

El Cerdanyola CH va imposar-se el SHUM Maçanet B a casa (7-4), partit ajornat corresponent a l'onzena jornada de Nacional Catalana i que tancava la Primera Fase a Cerdanyola. L’encontre va estar dominat en la primera part per Cerdanyola (3-0). En la segona meitat, els de La Selva es van ficar al partit arribant a igualar el marcador. Amb aquesta victòria els de Cerdanyola aseguren el lideratge del grup durant la Primera Fase que finalitza el diumenge.

El conjunt dirigit per Andi Colaianni va aconseguir els tres punts en un partit intens a contra el SHUM Maçanet B. El Cerdanyola arribava per aquest enfrontament líder en solitari de Nacional Catalana amb 25 punts. El Maçanet B, per la seva part, visitava Can Xarau com a cuer de la lliga amb 10 punts.

El Cerdanyola entrava al partit amb molta més inèrcia que el rival, mostra d'això arribaria el primer gol dels locals després d'una gran rematada d'Albert Hernández per obrir el marcador quan ja es duien jugats 10 minuts de partit. Amb el pas dels minuts inicials el Cerdanyola aniria agafant el domini del partit. El SHUM B intentaria pal·liar el bon joc del Cerdanyola, però no tindria fortuna en les seves arribades contra la porteria que defensava 'Ninu'. En els últims minuts de primer període ampliarien distàncies els vallesans amb un gran xut de pala de David Martínez. Segons més tard, Víctor Bonilla col·locava el 3-0 abans d'arribar al descans.

En la represa el Maçanet B oferiria una millor versió i aprofitaria les seves ocasions. En pocs minuts, el conjunt de la Selva anotaria dos gols ràpids obra de Sergi Coll i Miquel Farré per escurçar distàncies en el marcador. Un minut més tard Víctor Bonilla tornaria a ampliar la diferència, però seguidament el Maçanet contraatacaria, en aquest cas per partida doble. Sergi Coll i Miquel Farré serien els jugadors que igualaven de nou el marcador amb dos grans gols (4-4).

A onze minuts pel final, Ignasi Lopez tornava a posar al Cerdanyola per sobre en el marcador amb una gran jugada individual. Poc després David Martínez tornaria a anotar després d'una gran passada que filtrava Víctor Bonilla al segon pal i col·locava el 6 a 4. Ignasi López no acabaria el partit després de rebre una dura entrada dins de l'àrea rival. Tot i fallar la directa reglamentària, el Cerdanyola per mitjà de Víctor Bonilla de nou establia el 7 a 4 definitiu al pavelló de Can Xarau.

Amb aquesta victòria l'equip continua líder amb 28 punts, a falta d'un partit per acabar la primera fase de la temporada. El Cerdanyola posa ara la mirada al partit de diumenge dia 30 a la pista del GEIEG, l'últim de la primera fase de Nacional Catalana.

Cerdanyola CH: Gerard Pérez ‘Ninu’ (P), Víctor Bonilla, David Martínez, Ignasi López, Albert Hernández, Guille de Moya i Agustí Ripollès.

SHUM Maçanet B: Jordi Pérez (P), David Roch, Isaac Fernández, Sergi Coll, Miquel Farré, Eloi Roura, Javier Algarra, Dadian Sabe, Pau Albert (P).

Gols: 1-0, Albert Hernández (10’); 2-0, David Martínez (19’); 3-0, Víctor Bonilla (22’); 3-1, Sergi Coll (27’); 3-2, Miquel Farré (28’); 4-2, Víctor Bonilla (29’); 4-3, Sergi Coll (30’); 4-4, Miquel Farré (33’); 5-4, Ignasi López (39’); 6-4, David Martínez (44’); 7-4, Víctor Bonilla (49’).

Àrbitre: Alan Navarro