Victòria i liderat

24 d'octubre de 2022 a les 9:06

El Cerdanyola suma una nova victòria davant del filial de l’ Industrias Santa Coloma per 3-2 en un partit vibrant. Els de Lara ja són líders en solitari amb 15 punts de 18 possibles. .

No semblava el millor escenari possible pel Cerdanyola FC per assaltar el lideratge de la competició. Els de Santi Lara es presentaven amb  set baixes que minvaven les possibilitats de sumar davant l’Industries Santa Coloma B.

Els verds sortien al partit amb les idees molt clares de defensar-se bé, amb una bona pressió lluny de la seva porteria, i aprofitar recuperacions per crear ocasions de perill. I així va ser. El Cerdanyola disposava d'ocasions amb les botes de Bernat, Josep i Bussi, però l'electrònic continuava 0-0.

Els visitants anaven de menys a més, però Adri es mostrava segur sota pals. El partit embogia en els últims minuts de primera part, i en la darrera jugada quan restava un segon per acabar el primer període, Jan aprofitava un servei de cantonada per avançar els verds-i-blancs. Es va arribar al descans amb l'1-0.

La represa va començar com havia finalitzat la primera part. Una molt bona combinació entre Albadalejo i Bussi, i el segon posava el partit de cara per als de Lara col·locant el 2 a 0. Reaccionava ràpidament l'equip de Santa Coloma amb un gol d'Adri de xut llunyà ras (2-1). Retallaven distàncies els de Jorge Vargas i el Cerdanyola havia de treballar-se la victòria fins al minut final. Dani Alonso, que estava sent el millor de l'equip, sobretot en l'aspecte defensiu recuperant moltes pilotes, marcava un gol espectacular a la mitja volta (3-1) quan faltaven cinc minuts. Amb el porter jugador volia reaccionar Vargas, i Adri posava el 3-2 en l'últim minut, però no aconseguirien l'empat.

Victòria de patiment i molt treballada dels de Lara en un dels millors partits de la temporada malgrat les nombroses baixes al planter del Cerdanyola FC.

Cerdanyola FC (3): Adri (P), Jan (1), Bernat, Dani (1) i Bussi (1) - cinc inicial - Ramón (P), Javi (C), Josep, Albadalejo i Navas.

Indústrias Santa Coloma B (2): Robert (P), Abde, Laca (C), Aitor i Adri (2) - cinc inicial - Loinaz (P), Mati, Joan, Rubén, Boni, Novo i Marco.

Gols: 1-0 Jan (20'); 2-0 Bussi (21'), 2-1 Adri (22'), 3-1 Dani (35'), 3-2 Adri (39').