Victòria il·lusionant a Can Xarau

12 de setembre de 2022 a les 14:33

El sènior masculí va superar al Barça Atlètic (6-5) en un partit d’alta intensitat on el gol va ser el màxim protagonista. L’equip dirigit pel tècnic argentí Andi Colaianni s’enfrontava al filial blaugrana durant la tarda de dissabte durant la jornada en format 24 hores que es disputava a Can Xarau.

Durant els primers minuts tots dos conjunts mantindrien la porteria sense gols. Al minut deu de primera part Arnau Gangonells, en una gran jugada, obria la llauna a favor del Cerdanyola. Jan Munné i Joan Gangonells pel Barça, donarien la volta al resultat. A tretze minuts del final de la primera part, de nou Arnau Gangonells posava l’empat a dos gols per marxar al descans.

En la represa, un nou intercanvi de cops entre Cerdanyola i Barça, amb dos gols ràpids d’Arnau Gangonells i Manel Hernández, un per cada bàndol, posava l’empat a tres. En el tram final de partit, un doblet del capità cerdanyolenc Ignasi López ampliava la diferència del Cerdanyola per 5 gols a 3.

A un minut pel final, Pere Urpí, fitxat aquesta temporada procedent del Noia B, anotaria de penal per fer el sisè i deixar pràcticament el partit sentenciat. A la desesperada Lluc Sitjà faria el cinquè gol del filial blaugrana. El Cerdanyola aconseguiria finalment una victòria que transmet optimisme de cara a la final de la Supercopa Catalana, el proper diumenge 18 de setembre a les 13h del matí.

Gols: 1-0, Arnau Gangonells (10’); 1-1, Jan Munné 1-1 (11’); 1-2, Joan Gangonells (12’); 2-2, Arnau Gangonells (13’); 3-2, Arnau Gangonells (30’); 3-3, Manel Hernández (38’); 4-3, Ignasi López (42’); 5-3, Ignasi López (44’); 5-4, Joan Gangonells (45’); 6-4, Pere Urpí (49’); 6-5, Lluc Sitjà (49’).