Victòria patida davant el CD Estepona Foto Cerdanyola FC.

Victòria patida davant el CD Estepona

27 de febrer de 2023 a les 11:57

Partit boig el disputat per Cerdanyola i CD Estepona. Els locals van començar espectacular amb dos gols en els primers trenta minuts. L'Estepona va reaccionar i al minut 14 de la segona part va col·locar l'empat a 2. Al final una genialitat de Max Marcet va posar el 3-2 final.

L'equip d'Oliver Ballabriga afrontava el partit amb l'obligació de guanyar si no volia perdre el tren de la salvació. Els visitants, amb un nou entrenador, Manel Ruano, també tenien urgències per puntuar, ja que portaven sis partits sense guanyar.

Va ser l'equip cerdanyolenc qui va colpejar primer i per doble partida. Nils Puchades rebia una centrada passat el segon pal, el capità va controlar i va enviar una pilota rasa i forta a l'àrea petita i Lolo Guerrero se la va ficar en pròpia porta (22'). Deu minuts més tard, jugada idèntica, però va ser Nico Kata qui va acabant fent gol (32'). L'Estepona va despertar i van retallar distàncies amb una bona desmarcada d'Alejandro Sánchez per batre a Jagoba amb l'exterior del peu dret (33').

L'equip cerdanyolenc va sortir endollat, però una gran jugada individual de Bertino va provocar un penal. Alejandro Sánchez, es va encarregar de marcar (59') i col·locar l'empat a 2.

Però Max Marcet tenia un pla. Grandíssima jugada per banda esquerra, el jugador del Cerdanyola se'n va anar de diversos rivals per fer la sentència des de la  línia de Fons (72'). Semblava que no hi havia espai, però el màxim golejador de l'equip verd i blanc  va trobar un forat.

Després d'aquesta victòria, els verds i blancs  estan a dos punts del play out i a quatre de la salvació. Les males notícies són que Max Marcet és baixa, per acumulació de targetes, de cara a la següent jornada, i a Dani Ruiz li van posar tres punts al cap, per tant, és probable que no entri en la convocatoria del pròxim partit davant la Gimnástica Segoviana.

Cerdanyola FC: Jagoba, Bruno Lorente, Manu Castillo, Noel, Marc Vicente, Nils Puchades (C) (Boris Garrós, 77’), Nico Kata, Adam (Bruno Perone, 89’), Ronald, Max Marcet (Padillo, 85’) i Dani Ruiz (Gorriti, 46’). Entrenador: Oliver Ballabriga.

CD Estepona: Brimah Razak, Kike Pina, Télis (Lucas Pérez, 46’), Ezequiel (Ferrer, 84’), Lolo Guerrero (C), Rubén Valdera (Tahiru (75’), Carlos Cano, júnior, Bertino, Frodo (Expósito, 75’) i Alejandro Sánchez (Rodallega, 75’). Entrenador: Manel Ruano.

Targetes: Van ser amonestats amb groga per part del Cerdanyola: Noel (58’), Max Marcet (63’) i Nils Puchades (68’). Télis (21’) va ser l’únic en veure targeta per part dels visitants.

Gols: 1-0 (PP) Lolo Guerrero (22’), 2-0 Nico Kata (32’), 2-1 Alejandro Sánchez (33’), 2-2 Alejandro Sánchez (59’) i 3-2 Max Marcet (72’).