Victòria per acabar l'any

19 de desembre de 2022 a les 11:10

El Cerdanyola FC guanya per la mínima al CE Llerona després d'imposar-se per 1-0 en l'últim partit del 2022 per les verdes. El gol de Desi Zambrano serveix perquè les cerdanyolenques acabin l'any situat en la quarta plaça.

Pel Cerdanyola FC es presentava un partit molt dur davant del CE Llerona que, tot i anar vuitè a la taula, sempre planteja encontres molt difícils de mastegar. A més, sabent que el dia abans havien perdut Martinenc i Guineueta era una oportunitat de luxe d'allunyar-se de dos rivals directes per la lluita de les posicions de la fase d'ascens.

El partit va començar amb el Cerdanyola dominant la pilota i tenint les millors ocasions. Al minut 16 Judit Forné va tenir el gol a les seves botes, però el seu xut va ser ben refusat per Mar Cot. Qui no va fallar va ser Desi Zambrano al minut 28, quan va aprofitar un mal refús de la portera visitant per marcar des de mig camp l'1-0. A partir d'aquest moment, el matx va viure una certa calma en favor de les verdes, raó per la qual es va arribar al descans amb l'ajustat 1-0.

A la represa, el partit va començar a pujar de tensió, ja que les locals no eren capaces de tancar-lo i, a mesura que anava passant el temps, el conjunt blau va anar tenint les seves ocasions per empatar el matx, obligant Dèlia Zambrano a fer aturades de molt mèrit. Una de les més clares va ser per Carme Escamilla al minut 72, però el seu xut va ser enviat a corner per la portera local. A les verdes els costava generar perill, cosa que feia preveure un final de partit d'infart. Ja en el temps afegit, el Llerona va tenir l'empat en una contra que va acabar amb una bona aturada de Dèlia sobre Carme Escamilla. Després de molta agonía, les locals es van endur una victòria molt suada i patida, aconseguint així la cinquena consecutiva i setena de la temporada.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC acaba la jornada 13 en la quarta posició amb 22 punts abans de l'aturada nadalenca. El pròxim partit serà ja l'any 2023, concretament el 8 de gener contra la Guineueta al Municipal de La Guineueta de Barcelona (horari encara per confirmar).

Cerdanyola FC (1): Dèlia Zambrano; Júlia Vegue, Claudia Lázaro, Eybis Medina, Andrea Blázquez, Miriam Tevar (Carla Bartolomé 81'); Nuria Ortega, Mònica Brañas (Carla Collado 84'), Adriana Quer, Judit Forné (Mariam Sarhani 46'); Desirée Zambrano (Maria Urpina 94').

CE Llerona (0): Mar Cot; Paula Fernández, Claudia Espinosa, Paola Espinosa, Mireia Boix (Marta Rigau 78'); Xènia Miralles (Tania Yeste 46'), Mariona Gutiérrez (Judit Carmona 73'), Alba López; Alyssa Abbondandolo, Maria Cabello (Carme Escamilla 46'), Paula Aguilera.

Gol: 1-0 Desirée Zambrano (28').

Amonestacions: Desirée Zambrano (55') pel Cerdanyola FC i Paola Espinosa (4'), Marta Rigau (89') i Mònica Galisteo (91') pel CE Llerona.