Victòria per disputar la final per l’ascens

7 de juny de 2022 a les 12:55

El Cerdanyola CH guanya al GEIEG per 3 a 1 en el segon partit de la semifinal del Play-Off i disputarà la final per l'ascens a l' OK Lliga Plata contra el CP Congrés. Els de Cerdanyola tindran el factor camp a favor seu i el tercer partit de desempat el jugarien a Can Xarau.

El Cerdanyola CH guanya al GEIEG per 3 a 1, en el segon partit de la semifinal del Play-Off de LLiga Nacional Catalana, i disputarà la final per l'ascens a l' OK Lliga Plata contra el CP Congrés. Els de Cerdanyola tindran el factor camp a favor seu i el tercer partit de desempat el jugarien a Can Xarau.

L'equip arribava per aquest partit després de guanyar en el primer enfrontament per un contundent 2 a 7, al pavelló Lluís Bachs de Girona.

Per aquest segon partit a Can Xarau, el Cerdanyola CH entraria menys endollat que el rival durant els primers minuts, sent el GEIEG l'equip amb més protagonisme en les àrees.

Tot i la inèrcia dels visitants, neutralitzada amb un ‘Ninu' Pérez  molt encertat sota pals, els verd-i-blancs serien els primers en anotar amb un gol d'Arnau Gangonells de penal.

Pocs minuts més tard, en un molt bon contraatac orquestrat per Víctor Bonilla, el davanter del Cerdanyola feia el segon dels locals. El partit marxaria  al descans amb l'avantatge 2 a 0,  tot i una irregular primera part cerdanyolenca.

En la represa s'incrementaria el nivell de joc cerdanyolenc. Amb el marcador i l'eliminatòria molt favorables, els homes d'Andi Colaianni aprofitarien gran part del segon temps per dur a terme possessions llargues. Arran d'una bona jugada de David Martínez, culminada amb remat a l'escaire de Gangonells, arribaria el tercer del Cerdanyola als 5 minuts de segona part.

“Ninu” Pérez  seria un dels millors del partit aturant tot el que rematava el GEIEG; tot i això, no podria evitar la porteria a zero en un remat de Pol Sala, que feia el gol dels gironins. En els últims minuts el Cerdanyola no perdria els nervis i, amb domini absolut de la possessió, culminava 3 a 1 un bon partit per col·locar el seu equip en una final de play-off per ascendir a la OK Liga Plata.

Ara el Cerdanyola rebrà a la final el CP Congrés, que ve de desfer-se del Barça C també en 2 partits en l'altra semifinal. Aquesta final de la Nacional Catalana també serà al millor de 3 partits i tindrà inici a partir del cap de setmana vinent a Can Xarau.

Cerdanyola CH (3): Gerard 'Ninu' Pérez (P), David Martínez, Ignasi López, Marc Ramírez, Arnau Gangonells, Víctor Bonilla, David Ramírez, Joel Navarro, Albert Hernández i Marc Serra (P).

GEIEG (1): Marc Panella (P), Joan Picart, Roberto López, Marc Rouzé, Pau Nonell, Nil Sitjà, Pol Sala, Pau Dickin, Roberto López i Pol Formatgé.

Gols: 1-0, Arnau Gangonells (16'); 2-0, Víctor Bonilla (19'); 3-0, Arnau Gangonells (30'); 3-1, Pol Sala (42').

Àrbitres: Josep Antoni Rigó i Aleix Gorina.