Victòria per ser encara més líders David Martínez (Cerdanyola Club d'Hoquei)

Victòria per ser encara més líders

14 de novembre de 2023 a les 12:51

El conjunt verd-i-blanc va aconseguir un contundent triomf a la pista del Escola Lubiáns gallec (3-10). Amb aquests tres punts, l'equip suma ja quatre victòries en quatre jornades que el deixen líder en solitari de la lliga.

El Cerdanyola CH va obtenir una nova victòria a l'OK Liga Plata Nord. En aquesta ocasió l'equip visitava la pista del Escola Lubiáns, recentment ascendit a la competició. El partit començaria de la millor manera pel conjunt cerdanyolenc, Erik Gual obria la llauna amb una gran definició. Álvaro Giménez faria el segon gol visitant, mentre que Gual tornava a veure porteria fent el 0 a 3 als 10 minuts de joc. En el tram final de primera part, Ignasi López aprofitava una gran passada de David Ramírez per anotar el quart gol. A partir d'aleshores David Ramírez faria el cinquè de xut exterior. Aprofitant un penal, Eudald Cañete anotava el primer gol del Lubiáns. La resposta del Cerdanyola no es feia esperar, Marc Coy, des del punt de penal, marcaria l'1 a 6, resultat amb el qual s'arribava al descans.

En l'inici de la segona part, Agustín Calivar feia el segon gol local. Però minuts més tard tornava a colpejar el Cerdanyola, aquesta vegada gràcies a David Martínez. En una acció de bola parada, Cañete marcaria el tercer gol del Lubiáns, fent el 3 a 7. A les acaballes del partit, Erik Gual de falta directa, Álvaro Giménez amb un ganxo llarg i Guille de Moya culminant una gran jugada col·lectiva feien tres gols per col·locar el 3 a 10 definitiu al marcador.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola queda líder en solitari, després de l'empat del Vilafranca contra el Vendrell, amb 12 punts. Per la seva banda, el Lubiáns queda penúltim sense cap punt.

Fitxa del partit:

Escola Lubiáns: Eloi Martínez (p), Gorka Oliveira, Carlos Alonso, Fabian Suarez (c), Diego Vieites, Pablo Trigo, Manuel Ruibal, Eudald Cañete, Agustín Calivar i Javier fuentes (p).

Cerdanyola CH: ‘Ninu’ Pérez (p), Erik Gual, David Martínez, Ignasi López (c), Marc Coy; Álvaro Giménez, Marc Ramírez, David Ramírez, Guille de Moya i Darío Tapia (p).

Gols: 0-1, Erik Gual (4’); 0-2, Álvaro Giménez (6’); 0-3, Erik Gual (10’); 0-4, Ignasi López (16’); 0-5, David Ramírez (17’); 1-5, Eudald Cañete (18’); 1-6, Marc Coy (19’); 2-6, Agustín Calivar (26’); 2-7, David Martínez (27’); 3-7, Eudald Cañete (30’); 3-8, Erik Gual (44’); 3-9, Álvaro Giménez (45’); 3-10, Guille de Moya (47’).

Àrbitres: Nicolas Morandeira i David Cantos.