Victòria vital a Alpicat HC Alpicat - Cerdanyola CH (Mónica García Moreno/Cerdanyola Club d'Hoquei)

Victòria vital a Alpicat

11 de gener de 2023 a les 22:23

El Cerdanyola CH va vèncer amb contundència a la pista del HC Alpicat (1-7) en la dotzena jornada de l'OK Liga Femenina. Amb aquest resultat l'equip escala fins a l'onzena posició i surt de les posicions de descens.

El Cerdanyola començaria el partit amb el domini de la possessió i de les ocasions. Tot i els intents de les locals per posar en problemes la porteria visitant, en un contraatac per banda esquerra, Paula Ferron anotaria per fer el primer gol del partit. Gemma Solé pràcticament en la propera jugada superaria la porteria de Laia Pagès amb un potent xut per col·locar el 0 a 2 en el marcador. En el segon tram de primera part l'Alpicat aniria adquirint major presència en l'àrea cerdanyolenca. Mar Franci aprofitaria un atac de les locals per superar la porteria de Mariona Suros i fer l'1 a 2, retallant així diferències en el marcador. Tot i els intents de continuar ampliant la distància, el marcador no es tornaria a moure abans d'arribar al descans, amb victòria per la mínima de les d'Andi Colaianni.

En la represa, Paula Ferron per banda esquerra anotaria amb una gran definició el tercer gol del Cerdanyola. Pocs minuts més tard, Laura Valverde aprofitaria una passada de Carla Castro per anotar el quart i deixar el partit molt ben encarat pel conjunt verd-i-blanc. Amb l'Alpicat molt tocat psicològicament, Gemma Solé amb un xut de cullera creuat tornaria a marcar per fer l'1 a 5 quan faltaven quinze minuts per acabar el partit. La mateixa Solé forçaria un penal 3 minuts més tard. Des de la bola parada, anotaria la capitana cerdanyolenca per fer el sisè gol visitant en el duel. Ja durant el tram final de partit, les imprecisions de l'Alpicat no li permetrien a l'equip controlar el ritme ofensiu del Cerdanyola. Paula Ferron seria l'autora del definitiu gol per finalitzar l'enfrontament amb un resultat d'1 gol a 7 favorable al conjunt vallesà.

Amb aquesta victòria el Cerdanyola CH arriba als 10 punts en lliga, que li permeten col·locar-se en onzena posició i sortir de les posicions del descens després de pràcticament tres mesos. Per la seva banda, l'HC Alpicat segueix cuer a la lliga en catorzena plaça amb tan sols un punt en les dotze jornades disputades fins ara. En jornada vinent, el Cerdanyola rebrà la visita del CP Las Rozas, tretzè de la lliga amb 7 punts. Partit vital per les jugadores verd-i-blanques de seguir en la permanència de l'OK Liga Femenina.

Fitxa tècnica:

HC Alpicat: Laia Pagès (P), Eva Pastor, Laura Pastor, Laia Cid, Ona Moreno, Mar Franci, Núria Jové (C), Arantxa González, Mireia Coll i Leyre López (P)

Cerdanyola CH: Mariona Suros (P), Paula Ferron, Gemma Solé (C), Laura Valverde, Carla Castro, Anna Carranza, Natalia Crespo, María Martín i Estela Rubio (P).

Gols: 0-1, Paula Ferron (4'); 0-2, Gemma Solé (5'); 1-2, Mar Franci (15'); 1-3, Paula Ferron (27'); 1-4, Laura Valverde (32'); 1-5, Gemma Solé (35'); 1-6, Gemma Solé (38'); 1-7, Paula Ferron (43').

Àrbitre: Jaume Angles.